Samotár.. Ako ďalej

Príspevok v téme: Samotár.. Ako ďalej
JanHK

Ahojte priatelia :) neviem ako začať. Začnem asi tým ze mam 34 rokov.. Nefajčím nepijem mam rad život ale neviem sa ako keby naštartovať.. Neviem sa posúvať ďalej. V spoločnosti sa vyhýbam aj keď ma ľudia majú radi ale vyhýbam sa pre môj červený nos (aj keď nepijem) a na tvary vyzerám vždy unavené čierne kruhy pod očami..ni v spoločnosti ti nevyzerá dobre a mam stoho depky hlavne s môjho červeného nosa. Do lekára neidem lebo ani neviem ci vôbec sa da niečo stym robiť a je mi tam trápne chodiť koli tomu. Uz 9rokov som nemal frajerku.. Cez zoznamku som si pár krát písal a vyzeralo to nádejne ale potom mam strach s odmietnutia (červený nos..) a nakoniec začali ešte k tomu problémy a erekciou.. Proste nechápem.. A to nepijem nefajčím začal som športovať aj tak vyzerám unavené a sim ako keby nikto.. Chchem zmeniť prácu som tam nejaký nespokojný.. A skúsiť nejak zas reštart.. Ale neviem kde hladat silu atď :)

JanHK

Tak nefajčím nepijem ani žiadne také veci.. Chcem byť norlmany človek... Ale čo sa týka žien to je katastrofa.. Nemám sebavedomie.. Nepotrebujem modelku.. Chci len obycejnu ženu na život.. Asi sa neprekonam osloviť.. :/plus špatná erekce ach jaj

.

KAPACITOR

Kamarát Janko.
Ty máš svoj život a nepotrebuješ počúvať idealizácie žien tohto skazeného materiálneho sveta. Drvivá väčšina žien si myslí, že si muža prevychová k svojmu obrazu. Sobášny list nie je list vlastníctva a muž aj žena majú okrem rodiny aj svoju individuálnu životnú cestu.
Ja som čakal na skutočnú lásku, dievča, ktoré som poznal z detstva ako 16 ročnú po 30rokov rokoch. Vtedy chodila s kamarátom, ktorý je po smrti. Potom sa vydala, mala jedno dieťa a pred dvoma rokmi sa rozviedla. Až po dvoch mesiacoch od prvého stretnutia som zistil, že je to ona.Z detstva. Fyzicky sa páčime jeden druhému, je tam aj psychická zhoda práca, záujmy. Som do nej zaľúbený druhý rok. Žiaľ má zakotvené silné negatívne javy z minulého manželstva. Mala egocentrického psychopata a tyrana. Sme už vo veku a nemám očakávania. Určite budeme chodiť tak o 2 roky spolu na výlety keď bude mať syna dospelého na VŠ. Nebude chcieť byť sama. Tým, že ma ešte pred rozvodom stretla ju zachránilo pred samovraždou. Našla novú životnú nádej, motiváciu. Aj keď má ešte stále problém sa novej láske otvoriť.

pupavka18

Ahoj,
rosacea sa volá tvoj problém, našetri a objednaj sa na niektorej možnej klinike, ku kožnej doktorke nie je potrebný papier od obvodného doktora, vyhľadaj, zavolaj,že sa chceš objednať a choď!
Máš 34 rokov,mladý človek, vekom sa to bude zhoršovať, tvoja psychika, samota, čosi...veď je to riešiteľné!!!

Alebo najbližšia klinika krásy za peniaze, áno, ja chápem, že to je hanba???pre teba, ale áno,aj chlapi chodia na všelijaké zákroky,

Pochlap sa a choď, zavolaj,objednaj, alebo rovno za peniaze rieš na klinike krásy, tiež objednaj sa,na nete nájdi v tvojej blízkosti a konaj...nevyhovaraj, prekop stravu, nepodceňuj sa, zamakaj na postave ak treba, hlavu hore, tvoj problém je riešiteľný☀️☀️☀️

zivotgombicka

Ahoj, Janko,

chcela by som ťa len povzbudiť. Každý na sebe zrejme má niečo, čo sa mu nepáči a iní si možno ani nevšimli, že na tej-ktorej časti tela je niečo čudné :) Ak ťa však ten nos trápi, určite nie je nič zlé na tom navštíviť kožnú lekárku (niektoré už teraz dokonca ponúkajú aj online konzultácie), možno sa to bude dať jednoducho poriešiť. Poviem ti však, moja starká aj niektoré z jej sestier majú červené nosy, odkedy ich poznám, a všetky sa vydali (:D to trocha na odľahčenie) a sú to tie najveselšie a najenergickejšie bytosti, aké poznám.

Prajem ti teda, aby si v sebe nabral silu pohnúť sa v živote takým smerom, akým si predstavuješ :)

Zuzana209

Ahoj Janko, tvoja hodnota nemá nič spoločne s červeným nosom, ani tým, kedy si mal frajerku, ani či máš kruhy pod očami. Ty si vzácny človiečik, veľmi milovaný Bohom, ktorý ti daroval život. Nedaj sa vôbec klamať myšlienkami, že si o ničom. Aj keď sa cítiš nanič , pre Boha si drahé Jeho dieťa, On má s tebou dobrý plán. Skús Ho hľadať a volať k nemu, aby ti dal spoznať, či ti píšem pravdu..:-)) potom už len sleduj a čakaj.., On si nájde cestu, ako sa ti dá spoznať.
Aj ja som sa v živote cítila nanič, bola som na dne a myslela som , že všetko je nanič. Ale Boh mi vždy pomohol, Prosím skús to s Ním...On na teba čaká a skutočne ťa miluje - aj s čeveným nosom:-)

Premýšlala som, či ti na niekoho nepošlem kontakt, keď si takto osamelý - ak chceš ozvi sa tomuto človeku. Poznám ho a viem, že ťa správne navedie, neboj sa !

www.facebook.com

ovomaltine

ako hovori hela.
pridam, vykasli sa na nos, daj prec zrkadla, ked sa ta bude niekto pytat, povedz, ze si alkoholik. neber sa tak vazne a nos uz vobec nie. ries ine problemy a neskryvaj to za nos.
samozrejme, ze mozes pobehat lekarov, dat si preventivky a komplexne vysetrenia, ak si to este neurobil.

hela212

Tvoj problem je tvoj strach, ani si neuvedomujes, ale ty putas pozornost tym aky si zaujaty voci svojmu nosu. Ty mu venujes velku pozornost.