E-recepty

alzbetiena

aha tak áno bude to preto :( škoda no. v takom prípade teda môžem spraviť rezervačku cez stránku? tam to funguje rovnako?

hamula

Áno je to iba na android. Možno preto nevieš nájsť aplikáciu, nemáš náhodou iphone? Áno celý ten zoznam máš v apke lebo aj na stránke keď potom robíš rezerváciu :)

tamirilka

.....no dobre tak oni to nachystaju a potom co? aj tak tam musim cakat kym pridem na radu nie?....ved to mas potom uplne to iste...

hamula

Jasné môžeš, keď robíš rezerváciu tak to len napíšeš dole do tej poznámky :) Dá sa to objednať aj cez stránku si myslím, veď je tam taká možnosť keď si to pozrieš podrobne ale cez tú apku je to podľa mňa rýchlejšie keď si tam uložíš svoje údaje. No stiahni a tam keď potom budeš robiť rezerváciu ich máš všetky vypísané a len si z nich vyberieš

richsasa

ha tak to som necakala :D vzdy ked o niecom pocujem prvy krat tak potom na to vsade narazam. minule mi to tiez v lekarni nukali, ze ak chcem si mozem cez to lieky objednavat a teraz to vidim aj tu. podla mna je to fajn len som to este neskusala. buduci tyzden si idem zase vyberat lieky tak to skusim. je to tazke cez tu aplikaciu? co vsetko tam mam zadat?