Zdravím - raz dávno som písal, že pre zdravotné problémy mam takmer znemožnené reálne zamestnanie - a dal som sa na rekvalifikačný kurz - tvorby webov atd... No ale často je to u mňa tak, že vela veci potrebujem dovysvetliť atd... Nenašiel by sa prosím medzi vami niekto ochotní, čo sa vyzna v PHP a nejak vymeniť kontakty na bližšie konzultácie atd prosím...
Zvláštna prosba - programovanie
chlapec sa pytal na pomoc, nechapem niektore komentare diskutujucich, tak by som chcel aspon moju skusenost z realnej praxe popisat, ja sam som si urobil rekvalifikacny kurz a zacal pracovat v IT, nemal som predtym, ale absolutne ziadne zrucnosti co sa tyka IT oblasti, a verte, ze chlapec ma sancu sa uplatnit, v IT je neskutocne mnozstvo volnych pozicii, sam som presiel pracovnym pohovorom na poziciu kde trebalo mat programatorske zrucnosti a sice ziadne nemam aj tak ma vzali, a mozno to nebol najlepsi napad, kedze som ako v spanielskej dedine, netusim co mam vlastne a ako robit, a popritom si robim po veceroch kurz programovania, ale aj keby som neuspel a vyhodia ma, uz teraz za tu chvilku par mesiacov moze clovek zarobit 15-20k. Vsetko sa da ked sa chce, len clovek musi chciet... IT oblast nie je len pre vyvolenych... a sice ti neviem poradit v oblasti programovania, lebo sam v tom tapam, ale odporucam ti pozriet si nejake tutorialy popripade existuju rozne fora na internete kde sa da opytat ked nieco nevies... drzim ti palce, nevzdavaj sa a urcite ak vytrvas budes v tejto oblasti uspesny a velmi rychlo zabezpeceny
Schvalne som vcera pozeral profesiu, bola tam nejaka kontrola faktur, call centrum z domu, doplnanie tovaru do eshopu a ktovie co este. Poziadavky pc s netom a telefon. Rozumiem ze programovanie je ziadane a dobre platene. Ale aj narocne a nemoze ho robit ktokolvek. Dobre ti tu niekto pisal ze je to najma o hladani rieseni. Ty mas problem uz so zakladnym tutorialom, pricom na nete o tom najdes uplne vsetko. Ako potom chces naprogramovat nejaky eshop na kolene, za par dni, podla priania zakaznika (kde ho zoberies) ktory bude unikatny a nebudes sa mat koho opytat?
Uctovnictvo si zavrhol, pritom je to iba bezna matematika a namiesto toho chces programovat, aj ked o tom nic nevies.
neznamy1986 : Pozri si pracovné ponuky na internete.
jax: Sory ale tiež od veci hovoriš... Hoc čim jednoduchším no neviem čím... Expert na jazyky nie som, obchodnícky talent (žeby som niekoho ukecal nech si nieičo kupi, nech ivestuje do dačoho - čo vlastne vôbec nechce) nemám, z písania člankov sa da max privirobiť a mávam problemy zo sústredením (tak dufam, že mi tu nechceš rozprávať také k**iny jak raz dávno jeden človek v jednej diskusii - že si vraj mam urobiť účtovnícky kurz a začať tak podnikať)
Nechcem ti brat iluzie, ocenujem tvoju snahu, ale ides na to zbytocne zlozito. Je mnozstvo prac, ktore sa daju robit z domu a nemusis na to roky studovat. Naucit sa programovat ti zaberie kopu casu a vysledok asi nebude stat za tu namahu. Na tvojom mieste by som zacal niecim jednoduchsim...
zena - v com je tvoj zivot po napisani tohoto prispevku lepsi?