Zdravím - raz dávno som písal, že pre zdravotné problémy mam takmer znemožnené reálne zamestnanie - a dal som sa na rekvalifikačný kurz - tvorby webov atd... No ale často je to u mňa tak, že vela veci potrebujem dovysvetliť atd... Nenašiel by sa prosím medzi vami niekto ochotní, čo sa vyzna v PHP a nejak vymeniť kontakty na bližšie konzultácie atd prosím...
Zvláštna prosba - programovanie
Bože ľudia... Náhodou to je sympatické, že aj kvôli zdravotným problémom sa púšťa do tak náročnej IT oblasti... Sú rôzne kurzy, stránky, videá na youtube.. Treba to len využiť ;) Ja som začal s programovaním v 13stich rokoch, teraz mám 27 a furt sa tiež učím. Nikdy to nebude dokonalé ;)
Ludia trochu empatie by neuskodilo. Celkom by ma zaujimalo, ci by ste to takto povedali aj pri osobnom stretnuti.
Nahodou je fajn, ze neznamy sa snazi na sebe pracovat ,aj ked ma invalidny dochodok. Kopec ludi len sedi doma a necha rodicov, aby ich zivili aj v dospelosti.
Zase tych cinnosti, ktore sa daju vykonavat z domu vela nie je. Nizsie spominane uctovnictvo - no neviem, ved to je jednak zodpovednost a jednak by to mal ovladat kazdy absolvent obchodnej akademie. Ked prechadzam pracovne ponuky, tak plat 700 v hrubom nie je terno. Druha vec je, ze kurzy maju casto dost nerealnu propagaciu. Bezne vidiet reklamu, ze po dvojmesacnom kurze sa clovek moze stat odbornikom na vsetko. Niekde ale clovek zacat musi. Nieco sa nauci na kurze, nieco si vygoogli a nieco sa nauci priamo v praci.
Splachni uz to svoje ego do zachoda. Pises na verejne forum ktore sluzi na to, aby to ostatni komentovali. Nafukujes sa tu a obvinujes kazdeho druheho len preto, lebo sa ti nepaci co pisu. Keby napises co mas za problemy, tak ti poradime lepsie, ale to by si sa potom na nas nemohol vyvrsovat, vsak. Nehovoriac o tom, ze forum je o zdravi a ty tu hladas ucitela programovania. Logicke, vsak...
Tomas- cize ty chces tvrdit, ze si na programatorskej pozicii aj ked programovat nevies? Co potom cele dni robis? Cakas kym ta vyhodia?
Pises, ze mas problemy so sustredenim. Som programatorka, bez sustredenia to nejde. Inak ti fandim, tiez som zacala pracovat ako programatorka len po dvoch semestroch programovania a jednom semestri databaz v skole.
Tomas42: Ďakujem no ja sa snažim pozerať, ale proste stava sa že natrafim na veci, ktoré potrebujem dovysvetliť a o to ide... Proste ako som pisal - prešiel som videa z teoriou a teraz sa snažim tie ulohy - zatial čo som prešiel 3 som spravil, ale min jedna je čo absolutne tápam........ Ano stava sa, že som občas v pčku, občas rozmyšľam či som si to dobre vybral atd... ale zatial nevidím inu cestu len toto.... A hlavne chcem sa dostať k redakčnému systemu wordpress - a vidím, že su ponuky že nadoma atd na facebooku...... A hlavne neboj, nemam velké oči (nečakam že o dva roky budem mať mesačný príjem 3000 eúr) ale nejake lepšie privyrobenie k dôchodku by bolo potrebne (202 eúr mesačne logicky nie je na samosatný život)... Proste je potrebne niečo na vyraznejší príjem (a napr. robil som aj take, že som naplnal nejaký web udajmi ale to bolo niečo viac menej nekvalifikované s relativne slabím príjmom)