Co chcu muzi od zien

Príspevok v téme: Co chcu muzi od zien
Carie

Mam otazku na muzov, ked si predstavite dokonalu partnerku po svojom boku aka by mala byt. Ake by mala mat vlastnosti, co by robit mala, co nemala. Mala by vam prejavovat lasku alebo prejavmi citov radsej setrit. Mala by byt dominantna ci submisivna, karieristka ci domacky zalozena. Mala by byt financne uplne sebestacna alebo ste ochotni ju podporit, prip. ocakavate ze vas bude zivit ona. Co sa tyka domacnosti, mala by robit vsetky domace prace sama alebo by ste jej pomohli ci si to delili presne pol na pol. Plus nakolko je pre vas dolezity vyzor a styl obliekania. Napiste aj svoj vek nech viem v akom veku co muzi preferuju. Mam pocit ze sa v muzoch vobec nevyznam a rada sa nieco dozviem. Dik

radoslavka

ale netreba hadzat ani tych chlapov do jedneho vreca, ved uprimne a ruku na srdce aj my zeny mame kolkokrat take poziadavky na chlapov ze az.

hellkazuza

ono nech to znie hocijako, na zaciatku je aj tak dolezity vyzor, nech si hovori kto chce co chce. proste ak nas niekto zaujme vyzorovo asi vtedy mame vacsi zaujem ho spoznat :) no a tie preferencie su uz u kazdeho ine.

slobodnemaciatko

Clovek moze mat podmienky ake chce, aj tak nakoniec skonci uplne s niekym inym, pretoze laska nie je o podmienkach, ale o tom, ze ti je s niekym dobre a cim je clovek zrelsi a rozumovo vyspelejsi tym kladie menej podmienok na druheho cloveka, lebo ten tu nie je preto, aby plnil, ci splnal niekoho podmienky, ani preto, aby niekomu varil, pral, ci upratoval, ale preto, aby s nim kracal zivotom, ked je dobre, aj ked je zle.

blueberryNN

Nie su vsetci muzi sebci. Treba si najst dobreho, a potom vam bude uplne jedno aki su muzi, pretoze bude zalezat iba na tom jednom muzovi, ktory je vas. Zenina chyba, ak sa da dokopy a zostane do sebcom ci machom alebo inym typom, ktory prilis vela vyzaduje a prilis malo dava.

WonderWoman

Skor si myslim, ze narocni su muzi :) upratanim predsa myslim to, aby pocuvala a muz mohol mat pocit “alfa samca” :D

Hhah

WonderWomen, ťažko upratať? =))) To ako myslíš? Že taká žena je akože náročná, hej? =D

Tak ja myslím, že je to skôr o živote. .. koho človek nájde a tak.. . A komu Boh dá. .. len aby to človek nezneužil. .. =D

Niektorí muži môžu hľadať proste len vtipnú a milú, zaujímavú. Teraz pod zaujímavou nemyslím hneď nejakú tajomnosť, ale skôôr, ak sa žena niečomu venuje. =))

Aj tak je najlepšie, že žena je ženou aj bez muža. =) @>-->---