26 a stále sama

Príspevok v téme: 26 a stále sama
prezuvka

26 a stále sama je to normálne? žijem len prácou, vlastne už dvoma, zabíjam ten voľný čas.... kamarátky? Žiadne. Len z práce. A keď som sa aj pokúšala ich volať von, nič z toho. Každá má buď svojho chalana, rodinu a decká alebo najlepšiu kamošku. Ďalšia mi zas vraví že ona je žiarlivá a nedopustila by aby sa s jej kamoškou niekto okrem nej ešte bavil. Zoznamky? pre mna blbosť a stráta času. Načo mi je niekto kto je na internete macher a v reale nevie vykoktať 1 vetu. Proste celý môj život sa točí len okolo práce. Mám ušetrené peniažky no nemaju pre mňa zmysel, nemám ich s kým zdieľať.

DoktorExitus

Tak to ano, vztah je nutne budovat, riešiť nezrovnalosti a ako som raz cital vztah na zaciatku je ako neobruseny diamant a zalezi na oboch do akej podoby ho obrusia.

anonymka23

DoktorExitus, ja nemám problém so zoznamovaním sa. Ale skôr s tým, aké typy spoznávam. A to vôbec nevyberám podľa vzhľadu.

anonymka23

A ešte som zabudla dodať, že nestačí, aby jeden sa stále snažil o budovanie niečoho a prispôsobovanie sa.. Možno zoznámiť sa nie je problém, horšie je však to, keď natrafí človek vždy na takéhoto, ktorý kecá o tom, ako chce partnerku, vzťah, ale nesnaží sa niečo budovať, robiť kompromisy, komunikovať...

DoktorExitus

Tak zalezi ako sa druha strana tvari, ale ked vidieť, že jej nie je neprijemne prihovorenie, tak je to normalne prrehodiť reč ale ku tomu musi byť priležitosť. Druha vec je, že väčšina žien sa vyjadrila, že si nevie predstaviť, že by ju muž vonku oslovil.

anonymka23

DoktorExitus, píšeš ako keby to bolo jednoduché sa zoznámiť. Ja chodím aj inde ako len do práce či obchodu, ale ešte sa mi nestalo, že by ma len tak niekto normálny oslovil. Či som sama, alebo vonku s kamoškou. Spoznala som chlapov len cez net. Lenže taký, ktorý nie je sebec a je empatický, rieši problémy a neuteká od nich, či správa sa ako dospelý a nie ako veľké decko, žiaľ, na takého som ja šťastie nemala.. Úprimne, prestalo ma to teraz už baviť hľadať..

jeanValjean

Akonáhle je človek dlho na štúdiách stratí resp.nenadobudne sociálne vedomie,čo je ešte horšie, že je presvedčený o svojej neomylnosti!