Dieta vo vyssom veku - nezodpovednost?

ZdravyUsudok

V takom veku ako je 40-45 rokov je to este okej ale mat dieta vo veku ako mal K Gott je uz opovazlivost lebo teraz je mrtvy a jeho malolete dcery su uz polosiroty. Uz otca nemaju. Muzi by sa mali nad sebou zamysliet ze mat dieta vo veku 50 a viac rokov je uz hlupost a sebeckost lebo muzi umieraju skor a potom su deti uz v puberte polosiroty. To je nezodpovedne ze taky 60-70 rocny chlap aj ked mu este spermie bicuju sa ide parit s o dost mladsiou zenou lebo tuzi mat este deti. To je opovazlivost a hlupost, nerozvaznost. Lebo mat dieta v 40tke je este v pohode lebo ked bude mat 60 dieta uz bude mat 20.

akinom007

Je to sice kazdeho osobna vec, ale s mojeho pohladu je to urcitom zmysle nezodpovednost. Samozrejme pokial uz je tehotna nie som za potrat ale rozhodnut sa v takom veku pre dieta moze kto chce co chce hovorit je nezodpovedne

ahjajjaj

nezodpovednosť je brať život nevinnému dieťaťu, ktoré sa prihlásilo rodičom vo vyššom veku. Pokiaľ je plánované, jeho rodičia zrejme už nejaké deti majú a majú aj nejaké skúsenosti, a určite o dosť viac, ako my v našom veku, často aj bezdetní ľudia naším mudrlantstvom. Takže ak sa naň cítia, je to ich výsostné právo, a v takom veku sú už dosť dospelí na to, aby si uvedomovali, čo to vlastne znamená, najmä vtedy, keď už nejaké deti doma majú.

Betka132

Dia58 tam nejde o to kto to dieta porodil ale kto ho vychoval. A ako hovorim, poznam zeny co maju okolo 60 a maju kopu energie a sily - psychicku aj fyzicku. Ked je zena aktivna, nema važne choroby tak nech ma deti kludne aj pred patdesiatkou. Musi sa na to citit a mnohe v tomto veku sa na to uz necitia tak tie nech nemaju. Ale su zeny mlade duchom co budu pre to dieta skvelym rodicom. Inak poznam zenu co mala dieta kratko po 20 a 3 roky na to druhe. Hodne nakynula, je obezna, nerobi ziaden sport, nikam nechodi len sedi doma. Deti maju teraz 3 a 6, nejde s nimi ani na ihrisko lebo sa jej nechce. Furt len sedi doma. Esteze maju deti aktivnu babku ktora ich brava nielen na ihrisko ale aj na vylety a vselikde. Okrem toho ta mlada nema moc trpezlivost na tie deti, lezu jej na nervy, stale jej na nich nieco vadi, kritizuje ich. Tak to byva casto, mlade su nezrele, nevyburene, nemaju trpezlivost, su nervozne kdezto starsie uz vselico prezili, maju viac rozumu a trpezlivosti, su lepsie matky.

tibco48

pokial sa zvladaju starat o to dieta, tak nech maju aj vo vyssom veku. ale aj ja si myslim, ze je to uz taka nezodpovednost, lebo to dieta potom mlade ostane same.

zena

@ Každého osobná vec, kedy bude mať dieťa. Nás ostatných sa to netýka. My ho vychovávať nebudeme, ani sa oň starať nebudeme.
Ak by sa každý staral sám o seba, bolo by o všetkých postarané!

@ Betka, súhlas!

Betka132

Okrem toho napr. moje sesternice vychovala babka lebo jeden rodic sa im zabil a z druheho sa stal alkoholik ked boli este malicke. Babka ich vychovala dobre napriek tomu ze s nimi nehrala hokej (jedna sesternica ho hrala). Chodila som tam rada lebo u babky bola taka pohoda a pocit domova ktory som napr. doma nikdy nemala. Matka ma mala ako 25 rocna a stale ma kritizovala, podla nej som bola uplne nemozna, s otcom sa stale len hadali, ten ma bil a nakoniec sa rozviedli. Ako mala som rada utekala k babke ktora ma naopak chvalila a citila som sa tam velmi dobre a keby to bolo na mne tak sa tam prestahujem hned.