Mam 47 rokov , moja spoluziacka v tomto roku porodila svoje 3 dieta ,ktore chceli - nebola to nehoda . Mne to pride uz strasne neskoro , potom v 60 bude mat 13 rokov. Pride mi to take nezodpovedne aj s ohladom prichadzajucich chorob vo vyssom veku...
Dieta vo vyssom veku - nezodpovednost?
Dalsia koza ktora ma nudny vlastny zivot tak riesi spoluziacku byvalu ..
OMG ...co ta je dotoho v akom veku kto ma decko a ci vobec bude mat?
Takych ludi neznasam ..
Staraj sa o svoju rodinu a nes'r sa druhym do zivota!
A co sa ty staras do spoluziacky a ides ju tu ohovarat?!
Jej rozhodnutie, jej telo, jej vec
Tak si hliď sviho!
a čo je teba do toho, kedy a koľko detí bude mať?
Preco ta to trapi?
chorí sú aj mladí ludia... neotehotnela si ty, tak čo riešiš svoju spoluziacku, maš nudny život-svoj? že riešiš životy iných...
Su ženy ktoré v 50tke maju lepšiu postavu, staraju sa o seba, chodia do fitka, športuju, že strčia do vrecka nejaku obeznu 18-ku...
pokial na to maju finančne prostriedky, pokial rodina funguje, rozumeju si s manželom, tak nech ma aj 4te dieťa v 50tke... jej vec...
ine je pokial je žena chorá, muž ožran, ktory nepracuje, žiju v chlieve, v 1 izbe spia oni s ich 2 dospievajucimi dcerami, bez tečucej vody, splachovacieho zachoda, perie v rukach a umyvaju sa v lavore... a da sa mu nabuchať , v 40tke tretie decko,..pritom pri nasom poslednom rozhovore mi plakala ze ma rakovinu maternice a da sa nabuchať?!!! je toto normalne...??? NIE! toto je nezodpovednosť!
Ja mam najstarších rodičov asi nielen v triede, ale aj na celej škole. Rozmýšľajú trochu staromódny a asi ich dosť unavujem, ale aj tak sa na nich nemôžem sťažovať, snažia sa pre mňa urobiť všetko. A aj sme bohatší ako iné rodiny. Co je pre mňa samozrejme, to si ostatní nemôžu dovoliť. Teraz napr. všetko na lyžiarsky.
A inteligenti ti odpovedali, ze je to kazdeho osobna vec a nemienia to komentovat, lebo su veci, ktore kazdy inteligent necha na dotycneho. Ze sa ty staras do ineho sukromnej veci je tvoj problem
Ale ja sa do nich nestaram ...len ked si to zoberiem na seba....... ze mam dvoch vysokoskolakov a mam zodpovednost ci to zvladnem ich pustit do zivota ako vzdelanych a dobrych ludi ...mala by som vo svojom veku velku obavu mat babetko ci by som mu do buducna dokaza dat co mlady clovek od svojich rodicov potrebuje vychovou dostat do zivota ...
Ked sa tu do mna tak navazate tak si nastavte zrkadlo ako vy reagujete .....ja som sa slusne pytala aky mate nazor na dieta vo vyssom veku a cakala som odpovede na inteligentnych diskutujucich nie utocnych primitivnych jedincov
V pripade, ze sa im (rodicom) nieco stane, budes sa o to dieta starat? Nie? Tak sa ku tomu nemas co vyjadrovat a vobec to riesit. Ries seba.
A hovorim to z pozicie cloveka, ktory pomaha dietatu nezodpovednych rodicov. A ver mi, vek v tom rolu nehral, ani prilis mladí ani príliš stari, len .ebnuti.
Mas pravdu, mala si jej asistovat pri pohlavnom styku, mala si od teba pytat dovolenie, ci mozu mat s muzom tretie dieta, bez tvojho super nazoru nic neurobit a opytat sa ta, ci ju povazujes za staru na cokolvek.
Ty si dieta urob kedy chces, alebo si ho neurob vobec, rovnako ako aj ona. Uz si pochopila o com je zivot? Tvoj zivot, jej zivot, jej zivot s jej muzom, jej zivot s jej muzom a s ich detmi, tvoj zivot s tvojim nazorom, ktory neovplyvnuje zivot inych a mozu zit bez neho? Dokonca aj plodit si dovolili bez opytania sa na tvoj nazor. Strasne nieco...