Drza predavacka v obchode

Príspevok v téme: Drza predavacka v obchode
drzana

Stala sa mi taka vec. Bola som si kupovat topanky a vybrala som si dvoje. Nevedela som sa rozhodnut tak som si ich stale skusala dokola. Asi 15 min cca to vsetko trvalo. Dotycna asi videla, ze nepreda nakoniec ani jedny, tak sa otocila na mojho muza a s usklabkom mu povedala, no musite to mat s nou tazke. Obaja sme ostali normalne v soku. To je bezne, taketo drze predavacky na Slovensku? My to nepozname, zijeme v zahranici. Muz jej nestihol ani nic povedat lebo dotycna madam sa otocila na podpatku a urazene odisla. Kym bolo vidiet, ze si vyberiem tak milucka bola ako medik. Drzana hnusna. Ako by ste sa zachovali, nechali by ste to tak, alebo by ste si dali zavolat sefa? Uz ma vytacaju drzi ludia u nas doma!

zuzi74

Skoda ze tvoj muz nezareagoval tej predavacke, ze skor s nou to musi mat manzel tazke, ked je taka drzana drza.
Presne s takouto neuctivostou som mala aj ja problem, ked som sa vratila po roku zo zahranicia. Vsade tam boli mile predavacky aj v obchodnych retazcoch a u nas ledva niektore zabucia. A ak sa niekto ohana nizkym platom predavacky, tak to nie je namieste.
Aj ja mam nie vzdy skvelu naladu, ale nebudem si to predsa drzo vylievat na navsteve, ktora pride ku nam do firmy. Je to moje povolanie a snazim sa ho vykonavat co najlepsie a je jedno, aky mam zrovna den.

anicka89

tak možno len nemala svoj deň, aj také veci sa dejú, alebo keď mi niekde totok nevyhovuje, tak proste tam prestanem chodiť a vec vybavená ;)

ZdravyUsudok

Presne, lahke riesenie, kde sa mi nepaci pristup personalu tam viac nechodim nakupovat a odidu im ludia odide aj obchod lahka pomoc ak si nevazia zakaznikov. Predsa ak mam na vyber najmá v meste viac obchodov a centier tak idem tam kde sa dobre nakupuje a personal je ustretovy a nie oduty, sfucany, zamraceny a nevrhly na zakaznikov. Klesnu trzby, klesne zisk a obchod skoncil.

sokollka

a nie je ani prvá a ani posledná, ktorá sa takto správala. aj ja som sa už stretla s takýmito neochotnými predavačkami. myslím, že v tejto dobe už ľudia nevedia byť moc milí na seba a je to veľmi smutné ale je to tak.

Natti

Ahoj. Ja ako predavačka som sa nikdy takto nesprávala k zákazníkovi pretože tiež sa mne samej nepáči,ak mi niekde odvrkuju či prevracajú ocami... Mala si si hneď zavolať nadriadeného ani by som to s vedúcou neriešila skôr fakt niekoho vyššie. Skús sa pozrieť na nete a mu popr.zavolat. Dotycna nema najmenšie pravo sa tak chovať aj keď by sa zle vyspala alebo má doma problemy... a ešte nie nebodaj dačo hovoriť Tvojmu mužovi, to uz je extrém. Moj priateľ by jej asi niečo podobne ironické povedal naspäť. Ale chápem ten sok. Inak si vyberat môžeš koľko chceš veď práve oni chcú predať :-)