Stala sa mi taka vec. Bola som si kupovat topanky a vybrala som si dvoje. Nevedela som sa rozhodnut tak som si ich stale skusala dokola. Asi 15 min cca to vsetko trvalo. Dotycna asi videla, ze nepreda nakoniec ani jedny, tak sa otocila na mojho muza a s usklabkom mu povedala, no musite to mat s nou tazke. Obaja sme ostali normalne v soku. To je bezne, taketo drze predavacky na Slovensku? My to nepozname, zijeme v zahranici. Muz jej nestihol ani nic povedat lebo dotycna madam sa otocila na podpatku a urazene odisla. Kym bolo vidiet, ze si vyberiem tak milucka bola ako medik. Drzana hnusna. Ako by ste sa zachovali, nechali by ste to tak, alebo by ste si dali zavolat sefa? Uz ma vytacaju drzi ludia u nas doma!
Drza predavacka v obchode
Hm, neviem, take sa mi nestalo, mozno mala zly den alebo je proste taka. Tiez som si minule dlho skusala jedny tenisky a nevedela som sa rozhodnut a ked som si ich nakoniec zobrala tak predavacka len milo poznamenala: "tak predsa?" a usmiala sa. Som si ani neuvedomila nejak, ze ma sleduje.