Skúsenosti so Slovakia Energy

Príspevok v téme: Skúsenosti so Slovakia Energy
Milos_K

Dobrý deň, už daľšiu dobu zvažujem zmenu dodávateľa. Naposledy som tak urobil asi pred piatimi rokmi a od tej doby si zmluva žije vlastným životom, tak by som rád opäť urobil obmenu, aby sme sa dostali na nejaké aktuálne a lepšie ceny než máme teraz. Som si istý, že sme schopní úspory dosiahnuť, preto by som ocenil radu ku komu prejsť, sám som sa díval po internete a ponúka sa mi firma Slovakia Energy, ktorá má celkom príjemné ceny. Máte s nimi niekto skúsenosti ako odberateľ? Prípadne s inou firmou? vďaka

Jancek

Máme to celkom podobne..u nás trval prechod cez 3 mesiace, aby sme nemuseli platiť žiadne odstupné, ktoré sme mali u predchádzajúceho dodávateľa podpísané.

Milek

Furt máme rovnakú spotrebu, ale pár eur išlo u Slovakia Energy dole, aj keď u nás toho s cenou moc neurobíš, keď je všetko utiahnuté.

Pietro46

Platíme zálohy každý mesiac, všetko šlape od chvíle čo sme u nich v pohode, ani keď sme k nim prechádzali tak nevzniklo nic nečakaného, ja som moc spokojný.

Nordick

Mali sme niekoľko rokov energie napísané u klasiky a potom sme prešli sem. Ceny sa trošku zlepšili a super je ich web, inak je to ale dodávateľ ako každý iný zloženky platíme tak ako tak...

Liviavia

Za mňa energie sú lepšie tu než som to mala. Prechod pre mňa bol celkom Uff, už by som to sáma za seba nerobila a nechala by som firmy to vykomunikovať medzi sebou.

Hauser

Pri sťahovaní do nového sme mali prihlásené energie ku slovakia energy a nezostal čas niečo zmeniť, tak sme u nich zostali a je to v pohode.

Dionisos

Čo sme previedli energie sem, tak sú o troška lacnejšie, ale bol by som rád za väčšiu možnosť manupulovať s cenou, než ako to tu máme... Oni ani tí dodávatelia nemôžu nič iného ponúknuť, keď sú taká pavidlá... Až sa uvoľní trh, tak bude lepšie vidieť, kto čo ponúkne...