Dobrý deň, už daľšiu dobu zvažujem zmenu dodávateľa. Naposledy som tak urobil asi pred piatimi rokmi a od tej doby si zmluva žije vlastným životom, tak by som rád opäť urobil obmenu, aby sme sa dostali na nejaké aktuálne a lepšie ceny než máme teraz. Som si istý, že sme schopní úspory dosiahnuť, preto by som ocenil radu ku komu prejsť, sám som sa díval po internete a ponúka sa mi firma Slovakia Energy, ktorá má celkom príjemné ceny. Máte s nimi niekto skúsenosti ako odberateľ? Prípadne s inou firmou? vďaka
Skúsenosti so Slovakia Energy
Vďaka za vaše skúsenosti a recenzie. Skúšal som sa ešte sám kukať po internete, ale z hľadiska ceny sa mi naozaj Slovakia energy javí ako najvýhodnejšia cesta, ako ušetriť. Môžem sa opýtať aké máte skúsenosti so zákazníckym oddelením, keď je niečo treba riešiť? Vďaka Milos
Dobrý deň,
ja som so Slovakia Energy maximálne spokojný. Keď došlo ku zmene obchodných podmienok, tak ma na to upozornili. Keď mám nejaký problém, tak si nevolám s automatom, ale s informovanou osobou, ktorá mi zatiaľ vždy odpovedala na všetko, čo som potreboval vedieť. A hlavne som si cenu energie nemusel zafixovať. Takže maximálna spokojnosť.
Som rád, že som do toho so Slovakia Energy išiel.
Mňa oslovili zo Slovakia energy telefonicky, ale už je to teda dávnejšie. Najprv som bol zaskočeý o čo ide, ale dali mi výhodnú ponuku, tak som ju prijal. Ešte som si potom prečítal obchodné podmienky na internete a zatiaľ sú skúsenosti dobré, platíme menej.
Zdravím, mám skúsenosti, už je to síce dávnejšie, ale mala mi končiť zmluva u elektriny a tak som sa poobzeral inde, či by som nenašiel inde lepšie ceny. Plyn nemám, takže ma to dosť zamestnalo, ale dneska toho vôbec neľutujem. Dohovoril som sa práve so Slovakia energy, ktorá ma vyšla najlacnejšie. Pomohli mi s prevodom, takže hneď ako mi skončila pôvodná zmluva, tak som iba plynulo naviazal na novú u nich. Tento rok to mám 4. rok u Slovakia energy a dalšiu sezónu taktiež vidím u nich.