Skúsenosti so Slovakia Energy

Príspevok v téme: Skúsenosti so Slovakia Energy
Milos_K

Dobrý deň, už daľšiu dobu zvažujem zmenu dodávateľa. Naposledy som tak urobil asi pred piatimi rokmi a od tej doby si zmluva žije vlastným životom, tak by som rád opäť urobil obmenu, aby sme sa dostali na nejaké aktuálne a lepšie ceny než máme teraz. Som si istý, že sme schopní úspory dosiahnuť, preto by som ocenil radu ku komu prejsť, sám som sa díval po internete a ponúka sa mi firma Slovakia Energy, ktorá má celkom príjemné ceny. Máte s nimi niekto skúsenosti ako odberateľ? Prípadne s inou firmou? vďaka

Jan9

Odoberanie energií som si u nich zariadil cez skype, pre mňa to bolo asi najlepšie riešenie takto na diaľku. Od doby čo od nich odoberám, tak super. Ceny mi reálne klesli.

Pete44

So Slovakia energy mám vlastné skúsenosti už cca nejaké tri roky. Vtedy ma telefonicky kontaktovali, tak som si to u nich nechal zariadiť, pretože nižšia cena mi prišla vhod. Skúsenosti za tú dobu s nimi mám skôr dobré, nie je nič na čo by som si vyložene sťažoval…

Stanissllav

Ja som k nim prešiel pred dvoma rokmi, možno by som povedal, že skoro aj utiekol, pretože mi pôvodný dodávateľ ceny furt zdvýhal a mne už sa to nechcelo tolerovať. Tu mám zmluvu na neurčito, takže nie som viazaný podmienkami a ceny sa mi viacmenej páčia.

RisoHlad

Posledné 3 roky sme u nich a zatiaľ som s nimi v pohode. Ono to je u mňa hlavne o cene a tá mi u nich prijde dosť v poho. Občas som sa kukal aj inde, ale potom ma to prejde, pretože sa mi nechce riešiť to papierovanie a v podstate ma ani nič nenúti.

Jolinna

JJ, taktiež sme si ju nechali založiť hneď potom, čo sme k nim prešli, takže ju máme so Slovakia Energy niečo málo cez pol roka. Zatiaľ sme v nej kontrolovali len jedno vyúčtovanie a ok, inak v podstate viac na ňu nechodíme :-)

Olko

Tak pre mňa osobne má tie výhody, že už teraz nemusím volať na zákaznícku linku, pretože sa tu dajú nastaviť všetky zmeny, ako napríklad výška záloh, osobné údaje, ale aj napríklad reklamácie alebo samoodčítanie. Za mňa určite fajn pomocník. 

Andrejec

Vždy sa nájdu drobnosti na všetkom. Osobne som s nimi spokojný, mám skúsenosti s odberom elektriny aj plynu.

Olko

Ja mám skúsenosti dobré, pohotovo reagujem. Ano a tiež hlavne nemajú zákaznicku linku obmedzenú len pracovným týždňom. Som často mimo a zistil som, že je možné sa im dovolať aj o víkende, tak to mi prijde ako celkom fajn. Inak keď už u nich budete, tak doporučujem si zariadiť webovú kanceláriu.