Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúsenosti so Slovakia Energy

Príspevok v téme: Skúsenosti so Slovakia Energy
Milos_K

Dobrý deň, už daľšiu dobu zvažujem zmenu dodávateľa. Naposledy som tak urobil asi pred piatimi rokmi a od tej doby si zmluva žije vlastným životom, tak by som rád opäť urobil obmenu, aby sme sa dostali na nejaké aktuálne a lepšie ceny než máme teraz. Som si istý, že sme schopní úspory dosiahnuť, preto by som ocenil radu ku komu prejsť, sám som sa díval po internete a ponúka sa mi firma Slovakia Energy, ktorá má celkom príjemné ceny. Máte s nimi niekto skúsenosti ako odberateľ? Prípadne s inou firmou? vďaka

danoousenka

Energie platíme slovakia energy dlho. Aj sme ich prevádzali z jedného bytu na druhý, keď sme sa sťahovali. A aj to bolo ok, síce viac komunikácie než za bežného stavu, ale išlo to. 

Bedo

To čo prekúrim a presvietim im zaplatím, ale musím povedať, že to čo im platím je najlacnejšie za posledných pár rokov.

Kuko40

U nás energie zľavnili po prestupe ku Slovakia energy. Celkom si vážim aj toho, že sa im dá kedykoľvek dovolať. 

Oskar8

Keď sme kúpili dom, tak bol nahlásený ku slovakia energy, tak sme to tak nechali a je to podľa mňa v pohode, žiadne tlaky aj ten prepis energíí na mňa bol v kľude. 

Laksy

Mám už celkom dlho energie napísané u slovakia energy a do dnes ma nenapadlo meniť. Pretože energie furt vychádzajú dobre... Tak snáď sa to meniť nebude...

Michaella39

Máme elektrický kotol, takže spotreba podľa toho tak vyzerá. Než sme došli k záveru, že je treba zmena dodávateľa, pár rokov nám to trvalo a stálo nás to pomerne dosť peňazí naviac. Teraz máme energie u slovakia energy a dosť sa to pohlo k lepšiemu.

Jan9

Odoberanie energií som si u nich zariadil cez skype, pre mňa to bolo asi najlepšie riešenie takto na diaľku. Od doby čo od nich odoberám, tak super. Ceny mi reálne klesli.