Ahojte, viem že možno sem takáto otázka nepatrí, ale ja si už neviem dať rady:-( Veľa predajní sme pobehali, ale nikde sme nenašli kvalitnú, pohodlnú, kožennú sedačku:-/ Tak reku sa vás spýtam, či niekto kupoval aj v susednom Česku alebo kde ste zohnali fakt kvalitnú sedačku, ktorá vydrží aspoň 10 rokov? Za akúkoľvek radu budem vďačná!
Kvalitná koženná sedačka - kde zohnať?
ako pozeram na tie fotky Dia, tak to mate so sestrou velmi podobne sedacky, ze? pekne su. a prezradis mi aj cenu? a kludne mozes aj tej sestrinej, lebo pekne su obidve. nemate si co zavidiet :):)
susana dakujem ti, som rada, ze sa ti paci :) sestre radsej nic nepoviem, aby nebola smutna, ze moja sa viac paci :D :)
krasna je aj jedna aj druha ale viac sa mi paci tvoja Dia ;)
sledujem, ze sa tu bavite o predajni Eurosofa, je tak? lebo odtial mame aj my sedacku, sice uz starsiu ale mame :) stale je ale zachovala a este ju planujeme mat nejake tie roky v obyvacke :)
Dia a akú ste si vybrali? Máš nejakú fotku? Ďakujem :)
matka dakujem, ani som nevedela, ze je to taka dobra predajna a ze maju od nich viaceri sedacku :)
klara ano vybrali sme ale nestihli sme este objednat, lebo vsak potom uz zavreli obchody a my sme si chceli nechat cas na rozmyslenie a preto ju pojdeme teraz objednat :)
Myslim, ze vacsina kozennych sedaciak nie je uplne z pravej koze zvieratiek, ved to by riadne vela zvieratiek museli pouzit. No zaroven suhlasim s tym, ze treba si dat pozot, aby koza bola kvalitna, lebo tie nekvalitne sa zacnu rychlo praskat a supat sa.
Dúfam, že nemáš na mysli pravú kožu. Buďme zhovievavejší k zvieratkám. Existujú aj umelé kože.