Prosim o diskretnu radu nie kritiku!

Príspevok v téme: Prosim o diskretnu radu nie kritiku!
SnimNie

Urobila som hlupost a mala som nechraneny styk s muzom o ktoreho nemam zaujem planovat buducnost a slo len o jednorazovu zalezitost na podnet vybitia si sexualnej abstinencie.
Bolo to pred styrmi dnami. Teda v stvrtok. Menzes mam dostat buduci piatok-nedelu kedze mam 27 az 30 dnovy cyklus takze.
Kedze slo o nechraneny styk je riziko ze mozem otehotniet. Ale mam otazku. Sportujem, beham, posilnujem.
Ak by som zvysila intenzitu sportovania teraz, teda viac behala, posilnovala proste zvysila frekvenciu cviceni je doat velka pravdepodbonost ze sa mi nezadari otehotniet pripadne ze potratim vcas tzv co som citala ze takzvany zamlcany potrat kedy zena ani nezisti ze potratila lebo potrat nastal v prvych dnoch ci tyzdnoch tehotenstva a prebieha spolu s menzesom cize odlucuje sa sliznica maternice spolu so zarodkom.
Takze otazka znie, je mozne ak teraz budem intenzivne sportovat ze vcas sa zarodok neujme a potratim?
Viete logika he v tom, ze zeny ktore chcu dieta tak sa po planovanom nehranenom styku setria, chrania sa pred fyzickou namahou ..no ja budem robit opak aby som potratila vcas sama bez zasahu lekarov.
Moze to tak fungovat?
Prosim blbe poznamky a urazky ci vycitky si nechajte v inych temach ja stojim len za logickr nazory.
Dakujem

DMdrogeria_AT

SofiaElla - prejavom tvojej v uvodzovkach uspesnosti je urcite travenie casu na tomto fore (dokonca pod viacerymi nickmi). Na fore, kde su len invalidi, pnkari, nezamestnani, a rozne variacie luzrov.Nikto normalny tu v takejto spolocnosti nevydrzi viac ako tyzden. Takze ano, si chudera rovnako ako vsetko trvale osadenstvo tohoto fora.
PS: vynimkou su petroneta, ahjajaj, guga

Okt

a suhlasim s sofiou ellou, ze silny orgazmus vyvola ovulaciu, je to blud ako mraky, ovulacia je hormonalny proces a nepride len tak z cisteho jasneho neba, cize nie, neda sa otehotniet mimo plodnych dni :)

Okt

nie, mozes sa aj na hlavu postavit a skakat a ked sa ma narodit sa narodi, cize ak nechces byt tehotna, dufaj, ze si dal pozor :)

analyzator

SnimNie...nečítala si dobre. Na duchovnú vyspelosť a zodpovedné chovanie nemusíš byť kresťan. Môžeš prebrať správny názor od iných aj bez toho. Stačí sedliacky rozum. Na druhej strane sa príspevok týka ľudí, ktorý sú presvedčený, že neexistuje ženská ejakulácia a pre tých ktorý nezažili mokrý orgazmus. Je to konkrétny návod písaný všeobecne. Netýka sa len Teba. Konkrétne som Ťa nikde neobvinil, že Ty ideš na interrupciu. Ale iné by Ti neostávalo. Dokonca Ti nechýba chuť to spraviť. Je to Tvoja vec a môj názor na takú osobu. Pre Teba konkrétne, že nie si oplodnená. Aspoň podľa toho čo si napísala. Ak nejde o nejakú anomáliu. Čo sa týka vŕtania...človek robí viac vecí čo nerobia ani zvieratá...klame, podvádza, ubližuje...len preto, že sa mu chce a aj so sexu si robí koníčka. Prečo by to malo mňa obísť. Obviňujete mužov z nevedomosti. Vagína je nebezpečná pre mužov ako aj pre ženy. Čo vidíš na sebe. A ak by viac ľudí malo vedomosti a skúsenosti ako ja, chovali by sa v oblasti sexu zodpovednejšie. A možno ani ten chudák čo ho spomínaš by na Teba neľahol. Tak opatrne narábaj s tou vecou, lebo donesieš do nešťastia nie len seba ale aj niekoho iného. To už potom nie je len Tvoja vec.

SnimNie

Dakujem za radu Analyzator ale nato ze sa tvaris ze obhajujes krestanske dogmy a zasady ci ako to nazvat sa akosi rad vrtas v zenskej vagine? Ak zabitie plodu v skorom stadiu tehotenstva je hriech tak vrtanie sa vo vagine nieje hriech? To snad tiez schvaluje cirkev? Ucia vas to v kostole? Kto ta to naucil ked si veriaci? Akoze sa ako veriaci clovek venujes tak hriesnyh praktikam?
Alebo si jeden z tych krestankov co chodia vyobliekani do kostola kazdu nedelu v najkrajsich satach a oblekoch, hodinu si tam odstoja ale vnutri tela su plni klamstva, nemravnosti a smilstva?
Ja nejdem na potrat, neviem ci tehotna budem vobec, ale co ak tak prave preto chcem sposobit akoze prirodzene potratenie este v prvych dnoch.
A mne nestaci masturbacia, ked som mala priatela bolo to okej ale momentalne nemam nikoho uz dlhsie. Potreby mam ako aj vy muzi. Ale bohuzial bol cas ked mi sebaukajanie nestacilo a kombinacia nadrzanosti a alkoholu spravili svoje ked sa naskytol dany muz. V takom stave clovek spravi aj to castokrat co za triezva asi nie. Ten muz nieje moj typ na manzelstvo a spolocny zivot. Slo len o sex.
Ochrana nebola poruke v tom case.

SnimNie

To c sa tu stretla banda primitivnych tupcov?
Kolko.mate rokov zasrani?
Toto niej zakladna skola ale forum o zdravi tak si dajte pohov a navyse prestante tu sikanovat prispievatelku Sofiuellu!
Sofiaella vsak ich nahlas nech ich admin zablokuje.
Co ta tu ma kto urazat alebo najlepsie urbis ak ich budes ignorovat a nevsimat si ich. Do mrtveho psa sa nekope ako sa vravi.
A vy tuoe hlavy, laskavo vypadnite odtial, ja chcem odpovede k teme a nie vase stredoskolacke sikanovanie.

analyzator

SnimNie...prečo si nepýtala radu pred tým? Vyrastal som v dobe, keď boli v hlavách ešte kaleráby v podobe spoločenských a cirkevných hodnôt ku ktorým patrila aj úcta k životu. Musím zastať názor katolíckej cirkvi, že deti sa majú plodiť v manželstve, kde je predpoklad, že bude vychovávané v rodine a s láskou. Ty nepíšeš nič o potrebe lásky, len o potrebe vybitia aby si sexuálnej abstinencie. Medzi nami žijú tisíce ľudí bez partnerov a vedia ukočírovať svoju sexuálnu abstinenciu bez následkov. Otrepaný názor emancipovaných žien je, že žena má právo rozhodnúť o tom či dieťa porodiť alebo nie. Toto bol moment, kedy si mohla o tom rozhodnúť. Ďalej po oplodnení, je to už len vražda a rozhodnutie akým spôsobom. Na čítanie niektorých príspevkov treba mať silný žalúdok. Čím sebavedomejšie pisateľky, tým odpornejšie. Dnes je už škatuľa dostatočne rozbodovaná na dosiahnutie rozprávkových orgazmov. Bod K,U,G a hlbšie položený bod A. Prvé tri si obslúžiš sama prstami, na A už potrebuješ niečo dlhšie, nájdeš napríklad v Sex Schope. Takže na to ani nepotrebuješ chlapa. A ak už potrebuješ k tomu muža, nepotrebuje mať ani penis aby Ťa priviedol k viacnásobnému orgazmu. Rada zadarmo pre Teba a mamľasov čo nikdy nevideli alebo nezažili mokrý orgazmus poprípade ejakuláciu u ženy a sú schopný trochu experimentovať so súhlasom ženy. Ejakulácia u ženy nič nové, spomínal ju už Aristoteles už pred asi 2300 rokmi. Muž si ľahne na chrbát, dá si na prsia uterák, rozkročiť sa nad ním, pričom stimuluješ bod K tzv. klitoris, pri vzrušení zasunie dnu ukazovák do vagíny, pomaly kýva z boka na bok a pomáha vzrušeniu. Neskôr pritvrdí, zatlačí čo najhlbšie a pokračuje krúživými pohybmi po stene vagíny. Tým chtiac nechtiac dráždi body G a U, ktoré by asi nikdy nenašiel. Výsledok sa dostaví v krátkej dobe. Druhý a ďalšie už po pár pohyboch. Pritom zistí ako vagína pred orgazmom spuchne a odrazu sa vyleje. Pri veľkom šťastí sa zadarí aj ejakulácia. Ale to by bola iná téma. Penisom sa to ťažko dosiahne a tak niektoré ženy podľa vyjadrenia potrebujú býka. Ak sa toto niekomu zdá nechutné, nemusí. Nie je to o nič odpornejšie ako zabíjanie počatého života. Možno si niektorý aj užijú.