Zmätená zo správania

Príspevok v téme: Zmätená zo správania
sommimo

Ahojte ,píšem sem ,lebo mám smútok na dusi. mám priateľa (žiaľ je ženatý ) prosím aby ste ma neposudzovali sama viem ,ako tento vzťah dopadne a že to nie je veľmi správne,ale žiaľ stalo sa . Nikdy som od neho nič neočakávala ,nikdy mu nič nevycitala ,chcela som len aby mi prejavil city . on Zrovna nie ne ten typ čo to prejavuje ,ale viem ,že vnútri citlivý je. V poslednej dobe mi to však veľmi lezie na nervy hádame sa skoro každý deň ja chcem od neho trocha viac nehy ,citu ,prejavu náklonnosti.Jeden deň to urobi ma druhý deň je ako vymenený ,jeden deň píše s láskou druhý deň už stroho a nejak začínam byt z toho zmätená no a keď sa k Tomu vyjadrim obráti sa to proti mne ,že mu to už lezie na nervy toto každý deň počúvať a že teda ak som neni šťastná on s tým nič neurobí ,lebo vraj neni ten typ a mám to cítiť ,keďže je ženatý a vidíme sa raz do týždňa ja naozaj neviem kedy to mám teda cítiť ,že mu na mne záleží . Som ja vadná keď niečo takéto očakávam ? On samozrejme tvrdí ,že to mne sa len zdá a že si všetko zle vysvetľujem ,no ale s tymto sa nejak nestotožňujem. Veď keby bolo všetko v poriadku asi by som nemala potrebu sa dožadovať pozornosti ? Trápna som ?

Mojmu pribehu

Ale co to znamena nic od neho nechcem? Naco mu to tak ulahcujes? On sedi na 2 stolickach.Ide tam len o sex? To neni pravda, ze muzi nevedia vyjadrovat city- ale nechcu.Pretoze ked vie, ze to zranuje partnerku, aj tak sa nechce zmenit? Znamena to, ze su mu tvoje pocity ukradnute? Preco potom chce sex? Ja odporucam prestat citat zenske magaziny a blaboly o tom ako ma muz pravo byt egoista- lebo je chlap..Moj snazor je ten, ze ked ty muzovi davas vsetko co potrebuje a on ti nechce dat co ty potrebujes( i ked vie ze ta zarmucuje) treba mu dat kopacky.To iste v posteli- ked len berie a nedava..A v tomto x % zien robi chybu, ze davaju, nic nedostavaju naspat, ale ostavaju s nim a riesia to tym, ze su nestastne A toto ja nikdy nepochopim k comu to je dobre Ja takych muzov vystrihavam zo svojho zivota a nebanujem za nimi
Ked si precitas Zivot c.39 jedna tam pise, ze muz jej neprejavuje lasku nehladka nepobozka, namiesto toho z nej robi kravu a psycholog jej odpovedal, ze to je typicka muzska hra- ked niekto poukazuje na jeho chyby, ziada zmenu alebo premoct jeho lenivost, radsej osoci a ponizi partnerku aby on sam nemusel nic robit..
Ake jednoduche.Tak mas dalsiu lekciu do buducich vztahov skurat nechapem naco sa vlacit 5 rokov kvoli sexu s muzom co si ma nikdy nevezme.

sommimo

Samozrejme ,že mu to zeriem nakoľko poznám jeho ženu a aj to dieta osobne a zasa toľko sexu aby mi kvôli tomu mal klamať nemáme a hlavne tieto veci si nevymysla ,poznám jeho rodinu aj jeho pribeh nielen z počutia ale aj z videnia ľahko sa posudzuje a odsudzuje ,nesud a nebudeš súdený

Anonym222

Mojpribeh kvoli rečiam druhich nerob taku hluposť ja tak isto vipočujem druhich čo ma uražali a neviem čo . Ale nikdi som si neubližila ozvy sa sem a napiš na forum

Mojmu pribehu

Naozaj Moj pribeh ozvi sa to neni sranda.Uz sa stalo par x, ze sa clovek zabil vsetci o yom vedeli nikto nic neurobil.Ja som taky zachranca kludne zavolam aj policiu len neviem nakolko to je prehnane ci to mysli vazne.Uz som ti aj pisala, ze kvoli reciam druhym sa obesit je foolish- neviem jak to prelozit

MasIo

pettroneta no znie to dost vycitavo... ak ma ten chlap depresiu tak si na zaklade toho mohol siahnut na zivot... prislo mu to cele luto asi mal vycitky... mala si sa ho skor opytat co ho k tomu viedlo ake mal problemy... a nie mu hned pisat ze no pekne... mojpribeh ak este zijes ozvi sa...

pettroneta

Maslo, ja som napísala: "Ty teraz žiješ s manželkou, aby na Teba mal kto variť, žehliť a prať, kým Ty oplakávaš exmilenku? No pekné.."
ak sa na tieto slová niekto obesí, necítim maslo na hlave. Potom mal ten dotyčný maslo v hlave, za ktoré ja nemôžem a ku ktorému som ani neprispela. Želám pekný deň.

MasIo

petronetta ale maslo doma mas a mas ho aj na hlave... takto odpovedat cloveku o ktorom nic nevies... ak sa naozaj obesil tak si k tomu dost prispela... dufam ze si uz spokojna s tvojou nekompromisnostou... ty urcite nerobis v zivote chyby... dufam ze sa ti bude dobre spat a pozerat do zrkadla...