Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmätená zo správania

Príspevok v téme: Zmätená zo správania
sommimo

Ahojte ,píšem sem ,lebo mám smútok na dusi. mám priateľa (žiaľ je ženatý ) prosím aby ste ma neposudzovali sama viem ,ako tento vzťah dopadne a že to nie je veľmi správne,ale žiaľ stalo sa . Nikdy som od neho nič neočakávala ,nikdy mu nič nevycitala ,chcela som len aby mi prejavil city . on Zrovna nie ne ten typ čo to prejavuje ,ale viem ,že vnútri citlivý je. V poslednej dobe mi to však veľmi lezie na nervy hádame sa skoro každý deň ja chcem od neho trocha viac nehy ,citu ,prejavu náklonnosti.Jeden deň to urobi ma druhý deň je ako vymenený ,jeden deň píše s láskou druhý deň už stroho a nejak začínam byt z toho zmätená no a keď sa k Tomu vyjadrim obráti sa to proti mne ,že mu to už lezie na nervy toto každý deň počúvať a že teda ak som neni šťastná on s tým nič neurobí ,lebo vraj neni ten typ a mám to cítiť ,keďže je ženatý a vidíme sa raz do týždňa ja naozaj neviem kedy to mám teda cítiť ,že mu na mne záleží . Som ja vadná keď niečo takéto očakávam ? On samozrejme tvrdí ,že to mne sa len zdá a že si všetko zle vysvetľujem ,no ale s tymto sa nejak nestotožňujem. Veď keby bolo všetko v poriadku asi by som nemala potrebu sa dožadovať pozornosti ? Trápna som ?

ahjajjaj

jeho žena má milenca a chúďa sirota? Tým Ťa kŕmi? A Ty mu to zožerieš? Ach.... Trocha klamstva pre trocha sexu nebýva pre muža problém.

pettroneta

odkedy sa začalo kúriť plynom, mám nejak problém zohnať popol a u nás nikto nefajčí. To je jediný dôvod, prečo si nesypem popol na hlavu za to, že sa ide mojpribeh kvôli môjmu príspevku obesiť....resp. sledujme správy, kde sa kto v lese už obesil.

SofiaElla

Tu nepôjde o to, pre čo sa on rozhodol, ale o to, že Vy ste len dočasná náhrada. Nemiluje Vás - vy to viete. Vám na ňom záleží - aj to viete. Pýtať sa cudzích ľudí, či stojíte tomuto mužovi za kopanec do zadku alebo či máte nejakú hrdosť - odpoveď určite viete. (áno, nie).
Skúste porozmýšľať, prečo sa tak zhovaďujete.
A nechýba Vám niečo, chýba Vám láska, ktorú od milenca, ktorý Vás len využíva, nemáte.
Prepáčte za silné slová, ale hlúposť sa inak asi komentovať nedá.

sommimo

Ja som nikdy nečakala že sa rozvedie ani to od neho nevyzadujem v tomto mám jasno ,rozhodol sa mat milenku s tým ako sa rozhodol ja problém nemám ,keby ženu miloval načo mu je milenka 5 rokov ? Že sa nerozvedie to viem aj ja sama pretože sa im v rodine stala veľmi nepríjemná situácia ,ktorá ich núti byt spolu (ide o adopciu a jednu malú sirotu ) pre ktorú sa rozhodli že záchrania a zahrajú rodičov ,jeho žena ma Milenca on ma milenku ...dohodli sa spolu žiť v podstate kvôli dieťaťu preto moja otázka prečo mi teda nevenuje pozornosť ,viac času ,viac citu (aj keď viem že ma ma rad ) ale niečo mi chyba

Monuj pribehu

Moj pribeh a co si ty blbec, ze sa ides obesovat? Mozno to clovek pisal s bujnou fantaziou, ale kvoli reciam druhych ludi sa zabit- no neviem.A co tak namiesto citit sa ako spina sa ospravedlnit lufom vo som ublizil? Ulavi sa ti na svedomi druhym tiez.Akurat bol fokument s Magdou Vasaryovou, ako hovorila, ze chofi po Slovensku a ludia su zlti, ako sa stale jeduju a vadia medzi sebou.Vzdy ked sa rozculim si spomeniem na nu, ze nechcem byt "zlta".A ma pravdu.Ludia maju byt stastni.Aj v biblii je :"Slnko nech nezspada na vasim rozhnevanim." Ked sa s niekym povadis, tak sa udobri

Xxl321

Poviem ti to tvrdo a na rovinu, lebo vidim ze sa pravdu nikdy nedozvies- neznamenas prwnho nic.Jeho to otravuje, lebo caka predpokladam od teba len oral a na tvojich pocitoch mu nezalezi.Ma rad svoju zenu a ty si na povyrazenie - hracka, z ktorej ma osoh len on pre svoje uspokojenie.
Mimochodom mala si s nim raz orgazmus?
Preco by ti vyznaval lasku, ked to robi svojej zene.Teba ma na orgazmus ostatne ho nezaujima
Ty si znizila svoje naroky na minimum nic od neho nechces- este aj to si nevazi.
Pretoze ma viac mileniwk ty si jedna z mnohych ked sa ta nabazi vykopne ta a pojde za druhoch.Ta ktora mu da co pozaduje ine ho nezaujima
Keby si umrela, ani si to nevsimne
Ma zien v zalohe dost a manzelka cislo 1 prenho je a bude navzdy

guarana

ahoj, skôr si myslím že tie jeho striedania nálad súvisia s tým ,,ako to ma doma,,- ak sa poháda s manželkou alebo majú nejake povinnosti ako to už v manželstve býva, dobíja teba. ak to ma doma s manželkou v pohode, odmeraný je zasa k tebe. jednoducho vždy nachádza lásku u tej druhej ktorá ho polutuje, pomojká.
nepríde mi fér voči žiadnej strane. a najväčší kreten je on. manželka sa stará onho o deti, robi mu fullservis a asi o tom nemá ani potuchy, keďže ma milión bežných rodinnych starosti. no a potom si tu ty- žena ktorá sa možno aj zaľúbila ale v podstate je využívaná. ja ta neodsudzujem. len skus sa zamyslieť či to je fér aj voči tebe....roky ubehnu, tvoji potencionálni partneri do života toez. príde mi že zbytočne zabijas čas. nemas pocit že si zasluzis niekoho kto pri tebe bude natrvalo? len tebe vyjadrovať lásku?
viem že cez zamilovanosť mas ruzove okuliare ale pokial sa nerozviedol doteraz (3+5rokov) nespraví to ani nahodou. pre chlapa je ťažké vyjsť s pravdou von, rozviesť sa s manželkou, deti raz za týždeň, starať sa o seba sam, navyše po toľkých rokoch, a ísť to skusit s milenkou....a ak to nevyjde a bude horšia ako jeho exmanželka? to je pre nich veľký risk.

Najčítanejšie články