Ahojte ,píšem sem ,lebo mám smútok na dusi. mám priateľa (žiaľ je ženatý ) prosím aby ste ma neposudzovali sama viem ,ako tento vzťah dopadne a že to nie je veľmi správne,ale žiaľ stalo sa . Nikdy som od neho nič neočakávala ,nikdy mu nič nevycitala ,chcela som len aby mi prejavil city . on Zrovna nie ne ten typ čo to prejavuje ,ale viem ,že vnútri citlivý je. V poslednej dobe mi to však veľmi lezie na nervy hádame sa skoro každý deň ja chcem od neho trocha viac nehy ,citu ,prejavu náklonnosti.Jeden deň to urobi ma druhý deň je ako vymenený ,jeden deň píše s láskou druhý deň už stroho a nejak začínam byt z toho zmätená no a keď sa k Tomu vyjadrim obráti sa to proti mne ,že mu to už lezie na nervy toto každý deň počúvať a že teda ak som neni šťastná on s tým nič neurobí ,lebo vraj neni ten typ a mám to cítiť ,keďže je ženatý a vidíme sa raz do týždňa ja naozaj neviem kedy to mám teda cítiť ,že mu na mne záleží . Som ja vadná keď niečo takéto očakávam ? On samozrejme tvrdí ,že to mne sa len zdá a že si všetko zle vysvetľujem ,no ale s tymto sa nejak nestotožňujem. Veď keby bolo všetko v poriadku asi by som nemala potrebu sa dožadovať pozornosti ? Trápna som ?
Zmätená zo správania
sorry, ale si asi nepochopila svoju rolu v jeho živote, zrejme ti jeden deň akože vyzná lásku, aby si mu dala a potom má predsa pár dní prestávku, tak je odmeraný