Zmätená zo správania

Príspevok v téme: Zmätená zo správania
sommimo

Ahojte ,píšem sem ,lebo mám smútok na dusi. mám priateľa (žiaľ je ženatý ) prosím aby ste ma neposudzovali sama viem ,ako tento vzťah dopadne a že to nie je veľmi správne,ale žiaľ stalo sa . Nikdy som od neho nič neočakávala ,nikdy mu nič nevycitala ,chcela som len aby mi prejavil city . on Zrovna nie ne ten typ čo to prejavuje ,ale viem ,že vnútri citlivý je. V poslednej dobe mi to však veľmi lezie na nervy hádame sa skoro každý deň ja chcem od neho trocha viac nehy ,citu ,prejavu náklonnosti.Jeden deň to urobi ma druhý deň je ako vymenený ,jeden deň píše s láskou druhý deň už stroho a nejak začínam byt z toho zmätená no a keď sa k Tomu vyjadrim obráti sa to proti mne ,že mu to už lezie na nervy toto každý deň počúvať a že teda ak som neni šťastná on s tým nič neurobí ,lebo vraj neni ten typ a mám to cítiť ,keďže je ženatý a vidíme sa raz do týždňa ja naozaj neviem kedy to mám teda cítiť ,že mu na mne záleží . Som ja vadná keď niečo takéto očakávam ? On samozrejme tvrdí ,že to mne sa len zdá a že si všetko zle vysvetľujem ,no ale s tymto sa nejak nestotožňujem. Veď keby bolo všetko v poriadku asi by som nemala potrebu sa dožadovať pozornosti ? Trápna som ?

Mojpribeh

Eddiakara, Pettroneta, velmi vam dakujem za prispevky. Pomohli ste mi vidiet ma tak ako si zasluzim. Ja mam tazke depresie a s tou babou som sa zoznamil tak, ze sme si pisali o depresiach, lebo mna manzelka v tomto nechape. Chce mi velmi pomoct, ale nevie to, lebo kto to nepreziva, nevie to pochopit. Ta druha to chapala a preto mi s nou bolo dobre. Iba trapim a zneuzivam manzelku. Som iba na obtiaz, rano idem do prace s pocitom na vracanie. Uz dlho som uvazoval, ze to tu ukoncim, vasa priama kritika nestrannych zien ma prave na 100% presvedcila, ze som uplna nula, nezasluziaca si vobec zit. Som cista ludska spina. Uz davno mam vyhliadnuty jeden strom hlboko v lese. Prave vyberam tazne lano z auta a idem tam. Uz sa nevratim a ani nejdem pisat list na rozlucku, lebo sa po vasich slovach hanbim ako pes, ze co som to urobil.
Este raz dakujem, bez vas by som nemal odvahu si zobrat zivot, chybalo mi taketo nakopnutie. Urobili ste zasluzny cin, manzelka nech si najde niekoho, kto si ju zasluzi a nie takeho idiota, ako som ja.
Dakujem, ze ste vyriesili tento problem, som vam velmi vdacny.

pettroneta

mojpribeh: Ty teraz žiješ s manželkou, aby na Teba mal kto variť, žehliť a prať, kým Ty oplakávaš exmilenku? No pekné..

Eddiakara

Moj pribeh najprv sa rozved a potom nahanaj zeny. Urobila dobre ze ta kopla do zadku, po svete beha kopa slobodnych muzov a s tebou by len stracala cas. Po 3 rokoch stale nie si rozvedeny. Nie kazda zena ma chut byt vecna cakatelka.

Mojpribeh

Ja som zenaty a tiez som sa neplanovane zamiloval do inej, avsak bola prilis cestna a ukoncila to so mnou po pol roku, hoci ja som to s nou myslel vazne, chcel som sa rozviezt a zalozit si s nou rodinu. Uz su to 3 roky a ja na nu kazdy den myslim. City som prejavoval az moc, robil som pre nu uplne vsetko s radostou. Ja som ju nechcel iba na sex, citil som sa pri nej ako v nebi. Skoda, ze to vzdala, mohli sme mat spolu krasny zivot.

pettroneta

sommimo: myslím, že keď Ti tento muž nedáva vždy to, čo potrebuješ, mala by si si tiež nájsť aj niekoho iného na doplnenie. Bolo by to iba viac než fér. Jemu nestačí manželka. Potrebuje Teba. Jemu nestačíš Ty. Potrebuje manželku. Ty si zranená z toho ako sa správa. POtrebuješ takého, kto sa správa lepšie.
Jeho manželka zrejme tiež nie je spokojná. Tiež potrebuje dakoho na doplnenie. Ako Dallas. Skončí sa, keď sa skoro každý so skoro každým v posteli vystriedal, a keď sa tak stalo, prichádzajú na scénu noví ľudia vhodní do postelí našich hrdinov.

Anonym222

On keď ras podviedol bude podvadzať nadalej moj nazor je taki ze časom bude podvadzat aj svoju milenku obrazne povedane ,každi vstah prejde krizu a aj manželstvo. Mal sa najprv rozviest potom hladat dalsi vstah. Ale jasa dotoho miesat nebudem jeto tvoje rozhodnutie. Jasom napisala len svoj nazor.

sommimo

Rodina ,kde si manžel musí nájsť milenku je asi zničená už sama o sebe ,ja nikomu rodinu nenicim rozhodol sa tak sám a 3 roky ma dobijal,kým som to už nevydržala ,sme “spolu “ už 5 rokov ,nepovažujem ho za nejakého krátkodobého milenca istý vzťah je tam vybudovaný. skôr som písala o tom ,či je normálne ,že žena od muža očakáva viac citu ,pozornosti....

Anonym222

Ja ťa neodsudzujem ale vikašli sa nanho. Najdy si slobodneho. Nieje pekne ničit niekomu rodinu. Skus sa vliezt do kože jeho ženy tieš bisa ťi to nepačilo že tvoj muž bi mal milenku.

pettroneta

Ty si zmätená z jeho správania, ale takéto zmätené správanie majú chlapi, ktorí to hrajú na dve strany. Jeho nálada je závislá od toho, ako je to doma s manželkou. Keď sa pohádajú, je k Tebe milý, keď je doma dobre, je k Tebe hnusný. Nemáš očakávania naňho je jedna vec. Ale byť závislákom na domácom šťastí iného človeka vecou druhou. Neodsudzujem Ťa, len mávam rukou: pre mňa si len ďalšia, ktorá si nevie vážiť samu seba.

Najčítanejšie články