Stavil sa že sa doňho zamiluje

Príspevok v téme: Stavil sa že sa doňho zamiluje
Bbvvvgggg

Dobrý večer.Moja 15rocna dcéra sa mi dnes zverila že sa rozišla s frajerom,plače neučí sa a nechce jesť už týždeň a až teraz som to z nej vytiahla..... Na Tom by nebolo nič čudné lebo to sú prvé lásky ale ten chlapec sa stavil že s ňou bude chodiť s kamarátmi o 10€ boli spolu vraj mesiac a keď sa s ňou z neznámeho dôvodu rozišiel tak jej písali jeho kamaráti a opakovalo sa to a teraz je strapnena a bojím sa že to zmení jej názor na mužov a skončí sama lebo nikomu nebude dôverovať,stalo sa to prvý krát ako jej mám pomôcť a aký na to máte názor?ďakujem

Bbvvvgggg

Ďakujem za odpovede :-) dcéra už je v pohode a povedala o tom v škole tak teraz si to baby viac ustriehnu a riešila to s ním jeho učiteľka tak dúfam že sa poučil ..

Bbvvvgggg

Ďakujem za odpovede :-) dcéra už je v pohode a povedala o tom v škole tak teraz si to baby viac ustriehnu a riešila to s ním jeho učiteľka tak dúfam že sa poučil ..

Naty93Hvolkova

Aj mňa by zaujímalo, či je už to dievča na tom lepšie. Nech si z toho nič nerobí! Niektoré deti sú teraz hrozne nevychované, lebo sa im rodičia dosť nevenujú a potom to takto dopadne

pettroneta

Mám dojem, že sa to odchyľuje tu od pôvodného problému. Bbvvvgggg ako sa má dcéra? Za tých pár dní, čo sa k tomu ľudia vyjadrili sa to trochu zlepšuje? A čo chlapcovi rodičia? Hovorili ste s nimi? Telefonovali alebo boli za nimi osobne? Niekto by tomu nezrelému chalanovi mal dačo vysvetliť.

Guga13

Väčšina dievčat v našej triede také dačo nevyzradila ostatným, aj keď ešte nemajú 13 rokov.
To, že som iná, ako ostatné deti, počúvam stále. Mám starších rodičov ako ostatné deti. Som predčasne narodená. Mala som nezrelú tráviacu sústavu. Rozprávať som začala, keď som mala 7 mesiacov. Ako 16 mesačná som pomenovala farby na hračke aj geometrické tvary. Ako 2,5 ročná som čítala prvé slabiky slov. Ako 4 ročná som sa vedela bicyklovať bez pomocných koliesok. Do 4 rokov som sa pocikávala. Keď som mala 6 rokov, museli ma ešte kŕmiť. Keď som mala 4 roky nakreslila som taký obrázok o ktorom učiteľka povedala, že taký nevie ani väčšina 6 ročných detí. Som hyperaktívna a nevydržím sedieť pri stole pri jedení. V škole obsedím a veľa sa na mňa nesťažujú, len že sa rozplačem pre každú maličkosť. Keď rozprávam, meliem a často mi nerozumejú. Plačem častejšie ako ostatné deti. Som lepšia v plávaní, skateboarde a v korčuľovaní ako ostatní. Mám bláznivé nápady, ktoré sa však potom každému páčia a potom sa hráme tak, ako som to ja chcela. V izbe mávam príšerný neporiadok a keď začnem upratovať, uložím pár vecí, potom sa s niečím začnem hrať a zabudnem, že mám upratovať. A každý týždeň si aspoň dvakrát vypočujem, aká som nezodpovedná, lebo niečo stratím: kľúče, dôležité papiere zo školy a sveter. Takže klobúk dolu?

swistica

Zalezi od jeho osobnosti a vyzretosti. Podla mna by to vsak väcsina teenegerov v skole bonzla. Guga ty posudzujes inych podla seba, no z toho co pises posobis dost rozumne a vyzreto. Niekedy premyslam, ci mas naozaj 13 a ci skor nejaky student psychologie nevytvoril detsky profil a neskuma reakcie ludi :-)
Ak mas teda naozaj 13 tak klobuk dole, len pristupuj k rovestnikom opatrne.

Guga13

mám otázku. Minule som počula, ako sa otec s mamou rozprávajú. Otec je detský lekár a bavili sa o mojom spolužiakovi, ktorý bude mať tiež tento rok 13 rokov a ešte stále sa v noci pocikáva. Otca som sa pýtala, či je to taká choroba, a on že áno, ale že vôbec nechcel, aby som to počula ja, a že o tom nesmiem nikomu na svete povedať a musela som mu to sľúbiť. Bola som veľmi prekvapená, že si o mne myslí, že by som to niekomu hovorila. Mám tomu rozumieť tak, že keby to bolo opačne, on by bol za frajera, kebyže také niečo o mne hovorí svojím kamošom? Lebo ja by som bola aj medzi kamarátkami trápna.

swistica

Guga - ja som to nemyslela ako zakaz, ale skor ako vyjadrenie nazoru.
Problem je v tom, ze chlapci dostavaju rozum neskor ako dievcata a tiez v tom, ze inak sa chlapec sprava, ked je s dievcatom a inak ked je v skupine s dalsimi chlapcami. Vtedy im porozprava veci, ktore nema a casto mnohe prikrasli, aby bol za frajera. Ked niekto s niekym chodi, tak je prirodzene, ze mu doveruje,rozprava o problemoch atd. Kym muz si uvedomuje, ze tieto info su doverne, tak u 13-15r. chalanov je velke riziko,ze tieto informacie budu zneuzite a dievca bude vysmiate. Preto je lepsie posunut chodenie najskor az na strednu skolu a aj potom si davat pozor na informacie, fotky atd. ktore s druhym zdielame. Stale to je predsa len cudzi clovek a len velmi malo vztahov z teenegerskeho obdobia pretrva cely zivot, kedze ludia sa v tomto veku dost menia a kazdy z dvojice sa moze ubrat inym smerom. Treba s tym pocitat.