Dobrý večer.Moja 15rocna dcéra sa mi dnes zverila že sa rozišla s frajerom,plače neučí sa a nechce jesť už týždeň a až teraz som to z nej vytiahla..... Na Tom by nebolo nič čudné lebo to sú prvé lásky ale ten chlapec sa stavil že s ňou bude chodiť s kamarátmi o 10€ boli spolu vraj mesiac a keď sa s ňou z neznámeho dôvodu rozišiel tak jej písali jeho kamaráti a opakovalo sa to a teraz je strapnena a bojím sa že to zmení jej názor na mužov a skončí sama lebo nikomu nebude dôverovať,stalo sa to prvý krát ako jej mám pomôcť a aký na to máte názor?ďakujem
Stavil sa že sa doňho zamiluje
Snáď casom prides na to aka je hranica medzi tym co muz urobi pre lasku alebo zabavu.
Slušné a poctivé dievča sa nezaľúbi? Ja mám 13 rokov a veľa mojich kamarátok hovorí, že sú zaľúbené. Podľa mňa to zaľúbené ani nie sú, iba sa im nejaký chlapec páči. Keď budeme staršie a niekto nám bude hovoriť, ako sa do nás zaľúbil a bude sa k nám pekne správať, máme hneď predpokladať, že to robí za 10 eúr a vypýtať si od rodičov 15 eúr a dať mu, aby nám dal pokoj, keď klame?
a prečo by som nemala? z neslušnej by nebola zábava si takto vystreliť, vieš?
Co ty vies o tom aka je slusna ona a najmä jej rodicia...ani neodpovedaj.
čo ona urobila neslušné? v tomto veku sa už začínajú tvoriť páriky...odkiaľ mala vedieť, o čo chalanovi kráča?
To vedia,že sa to nerobí a ani htozba trestu ich neodradí ak to chcú urobiť...Ani perzekúcie nemajú vplyv na zníženie kriminality vždy je to o prevencii....a kde je slušnosť a poctivosť vo výchove dievčaťa?
čas? a chlapci sa môžu ďalej zabávať? Mesiac vodiť dievča za nos za 10 EUR? Ona nech trpí, cíti sa ponížená a chalani nech sa zabávajú. Ona sa do budúcnosti poučí (bude opatrnejšia) a čo tí chalani, z čoho sa oni poučia, že sa také nerobí?
deti vedia byť riadne zákerné, z toho vyrastie, daj jej čas
Bez viny si a čo vies o trestoch aky komu nalezi co koho ako zaboli?
To nie je pomsta! To je spravodlivý trest! To akým právom si dovolil zámerne niekomu ublížiť? Za 10 eúr? Za žiadne peniaze by som zámerne neublížila nevinnému človeku!