Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stavil sa že sa doňho zamiluje

Príspevok v téme: Stavil sa že sa doňho zamiluje
Bbvvvgggg

Dobrý večer.Moja 15rocna dcéra sa mi dnes zverila že sa rozišla s frajerom,plače neučí sa a nechce jesť už týždeň a až teraz som to z nej vytiahla..... Na Tom by nebolo nič čudné lebo to sú prvé lásky ale ten chlapec sa stavil že s ňou bude chodiť s kamarátmi o 10€ boli spolu vraj mesiac a keď sa s ňou z neznámeho dôvodu rozišiel tak jej písali jeho kamaráti a opakovalo sa to a teraz je strapnena a bojím sa že to zmení jej názor na mužov a skončí sama lebo nikomu nebude dôverovať,stalo sa to prvý krát ako jej mám pomôcť a aký na to máte názor?ďakujem

Pomstatoti

Hneď msta aaaach?.Netvrdím,že sa to nemohlo už niekomu stať ani,že to je dobré.Akcia vyvoláva reakciu,či už chceme alebo nie.

Guga13

fuj! Až mi zle prišlo.
Kebyže som ja na mieste toho dievčaťa, poviem môjmu veľkému bratrancovi čo sa dalo, aby ho potom s kamarátmi zmlátili. Povedala by som aj všetkým kamarátkam, čo sa stalo a dala na facebook aj na instagram, že on chodí s dievčaťom a má pekné reči iba zo stávky. Tým by som ho ako chalana na vzťah v očiach ostatných dievčat totálne odpísala, a nemohol by s nikým chodiť, ani keby mal vážny záujem.

Janamicha123

Podla mna jej treba povedat, ze za par mesiacov si na toto nik nespomenie. Je to hlupost toho chlapca, nie jej. Nech sa kasle na to.

Otyyc

Povedal by som jej - Vitaj v dnesnom svete dcerka...
Rozhodne by som jej povedal, nech nikomu nedoveruje bez toho, aby si to sakramentsky dobre overila.
Ja som za mladi zazil podobne, baba, ktora sa mi strasne pacila, sli sme na rande, prva pusa, ja motyle, zamilovany a ona sa na druhy den tvarila akoze nic. Potom som sa dozvedel, ze mala chalana, boli pohadani a tak mu chcela urobit napriek. Preto chapem tvoju dceru, ale velmi mi to pomohlo, lebo tu dalsiu, ktoru som si vybral, som velmi preveroval, ze ci ma naozaj miluje a ci sa so mnou iba nehra, no a napokon je z nej uz 30 rokov moja manzelka a nikdy som s inou zenou nespal a ani po tom netuzim, lebo viem, ake svine su mnohe ine zeny. Tato skusenost moze tvojej dcere velmi pomoct do dalsieho zivota. Dufam, ze s tym chalanom nespala.

johankazjarku

no nepríjemná situácia pre mladé dievča...teraz je moderné všetko dávať na FB a Insta..., tak nech tam napíše napr. "Pozor baby nová zábavka pre blbečkov, stávkovanie o dievčatá" a nech sa tvári v škole sebavedomo, možno sa tam rozprúdi o tom diskusia a oni budú mať obavy, aby ich tam nespomenula a hádam jej dajú pokoj...asi by im nebolo príjemné, keby sa to dostalo k ich rodičom...

pettroneta

najprv chcem vyjadriť ľútosť nad tým, čo sa stalo dcére. Na druhej strane by som asi skontaktovala chlapcových rodičov a oznámila by som im to. Už aj preto, aby sa s ním porozprávali a aby to viackrát neurobil inému dievčaťu.
Dcére viete tak pomôcť, že ju necháte, nech sa vyrozpráva, a poviete, že viete, ako jej je ťažko. Nenadávajte pred ňou na toho chlapca, ale povedzte jej, že to celé bolo veľmi veľmi nemorálne z jeho strany. Inak, čas je najlepší lekár... a niet tu čo radiť. Ale tú stávku by som nenechala tak, navštívila by som rodičov toho chlapca.