Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stavil sa že sa doňho zamiluje

Príspevok v téme: Stavil sa že sa doňho zamiluje
Bbvvvgggg

Dobrý večer.Moja 15rocna dcéra sa mi dnes zverila že sa rozišla s frajerom,plače neučí sa a nechce jesť už týždeň a až teraz som to z nej vytiahla..... Na Tom by nebolo nič čudné lebo to sú prvé lásky ale ten chlapec sa stavil že s ňou bude chodiť s kamarátmi o 10€ boli spolu vraj mesiac a keď sa s ňou z neznámeho dôvodu rozišiel tak jej písali jeho kamaráti a opakovalo sa to a teraz je strapnena a bojím sa že to zmení jej názor na mužov a skončí sama lebo nikomu nebude dôverovať,stalo sa to prvý krát ako jej mám pomôcť a aký na to máte názor?ďakujem

Guga13

nespomínam si, že by som urobila niečo bláznivé s tým výsledkom, že by som vedela, že niekomu ublížim.
POzri ja mám 13 rokov. To dievča 15. Myslím, že aj ten chalan má viac než 13, tiež bude mať asi okolo 15 alebo viac. To znamená, že by mal mať viac rozumu, ako 13 ročné dieťa. Aj tak to urobil. Bez chrbtovej kosti. Stavovce sú živočíchy s chrbticou. On je bezstavovec. Na nižšom vývinovom stupni ako napr. ryba. Niečo ako napr. hmyz alebo dačo podobné. Čítala som knihu o väzňovi, ktorý mal vo väzení muchy. A že tie muchy sa normálne naučili, kam môžu letieť a sadať, a kam nie. Keď sa to naučili muchy, tak by mal šancu aj on ako bezstavovec pochopiť. Ale keď sa to nechá tak, nič nepochopí a nabudúce to urobí znova.

13hmmm

Urobila si v zivote nieco blaznive(bezala po vode napr.)vies ako to dopadne aj tak to urobis....cize tvoja pohnutka nieje totozna s vysledkom.

Guga13

neviem, či rozumiem. Chceš povedať, že on to neurobil preto, aby jej ublížil? A čo si myslel, ako sa ona bude cítiť?
Keď mi budú hovoriť, že mám niekoho udrieť, tak ho mám udrieť aby som bola frajerka? Alebo za 10 eúr? Veď logicky viem, že ho to bude bolieť. Tak to robiť nebudem.

Guga13

to, že sa niekto staví o 10 eúr, že sa dievča doňho zamiluje, je stavenie sa o to, že dokáže druhému človeku ublížiť.

Guga13

a to kým budem vedieť toľko o tom, ako je to medzi chlapcami a dievčatami, mi niekto môže akože len zo zábavy ubližovať? Smiať sa na tom, ak mi bude nanič? Veď to je choré, zo zábavy ubližovať. Nie je sadizmus trestný?