Vypapkala som

Príspevok v téme: Vypapkala som
Chikita48

Caute,
Vypapkala som sa na 68 kg a to mam vysku 164 cm.Chcela by som schudnut na 56 kg aspon.Beriem antipsychotika kvoli ktorym sa prejedam.Vysadit lieky nepojde.Takze zacinam od zajtra chudnut.

Stravovaci plan na zajtra 12.9.2019
Ranajky kefir
Desiata banan
Obed neviem poradte
Vecera zazvorovy caj

Ak sa donutim tak budem behat 64 minut a spalim
320 kcal.Mamv plane schudnut za den aspon 600 gramov.

Popripade poradte ako upravit jedalnicek a stravu.

Drztemaniekto

Ahoj, ideš na to naozaj zle. Za 1. Pri takejto strave dlho nevydržís, takže ani veľa neschudnes za 2, palis si veľa svalov, nie tuku 3, budú ti chýbať dôležité látky a môžu ti začať vypadávat vlasy atď. 4,koledujes si o poruchu príjmu potravy (pokiaľ už nejakú nemáš).. Co ti radím je.. Maj sa rada a nechci schudnúť príliš rýchlo lebo si ublizis, ďalej jedz aspoň 4000-5000kj denne, to je cca 1000-1200 kalórií, sem tam si kľudne daj aj vyše ale na ďalší deň pokračuj v plane. Z týchto kalórií by malo byt veľa z bielkovín.. Papaj vaječné bielka, netucne mäso, sójové maso, sem tam strukoviny atd. Na kg tuku by sa mala pri chudnúť skonzumovať aspoň 1,5 g bielkovín.. Pokiaľ niekto váži 50kg tak by mal zjesť aspoň 75g bielkovín denne. A najmä dávaj do seba kvalitné veci nech netrpí tvoje zdravie!.. No pokiaľ si dáš sem tam aj nanuk ale inak máš kalórie v norme tak sa nič nedeje a chudneš. Nájdi si stravu pri ktorej môžeš byť dlhšie a budeš chudnúť. Napr. Na raňajky si daj jedno celé vajíčko, +4 bielka s rajcinami, na desiatu jablko so škoricou, obed sójové maso 50g s hribmi 250g + kopec zeleniny, vecera: 300 g mrazeného hrášku rozmixujes brokolicou a dáš si navrch pár orieskou + keď budeš chcieť ešte tak cottage s rajcinami... To máš určite do tých 5000kj všetko... Síce nwm ci je to dokonale (to asi nie) ale určite je to lepšie ako to monte same.. + k tomuto ti neublíži ak si dáš aj to Monte naviac (ale iba jedno!)

olivkalivka

Monte na ranajky a cely den nejest? :D prepac ale toto neslo okolo diety ani nahodou. Mohla si schudnut uz ovela viax keby naozaj dietujes, toto sa dietou nazvat neda.

Chikita48

Ahojte,
Dnes vaha ulazuje 64,8 kg.Vcera bol mensi prezer.Dnes som mala na ranajky monte a kusok tycinky.Dnes skusim uz nic nezjest a pit vela zeleneho caju.Drzte palce

swistica

Si na najlepsej ceste rozbit si cely metabolizmus. Ked si sa tak rozhodla, je to tvoj problem, no dufam ze kazdy kto sem klikne ma dost rozumu, aby sa nestravoval tak ako ty.
No a este pises, ze jes nejake psychiatricke lieky. V takomto pripade rychle chudnutie tiez nie je prospesne.

Chikita48

Mam v plane schudnut z 66 kg na46 kg a to tak ze denne schudnem 0,6 kg.To znamena ze za 33 dni schudnem do konca oktobra.kazdu nedelu dam detox.

zitnanka58

Tak super, že už si nejaké to kilo schudla. Nepovedala by som, že keď takto obmedzíš stravu, že tak rýchlo schudneš. Len si dávaj pozor na jo-jo efekt!