Vzťah s prostitutkou

srandada

vraj diktatúúúúry, mám dosť :) ja som jej nič nezakázala ani neprikázala, akurát sami nepáči takýto spôsob života, to je všetko, jej vec a aj tebe som napísala, že tvoja vec a čo si ja myslím je zase moja vec

Ednaprva

Je mozne ze ta lubi a s ostatnymi chodi za peniaze. Mali by ste sa porozpravat, preco ty vyhladavas prostitutky a preco to robi ona. A co dalej. Pre nu bude v kazdom pripade o dost tazsie s tym seknut ako pre teba. Lebo ty si potreboval sex a ten budes mat stale, dokonca zadarmo. Ale ona to ma ako sposob obzivy, je mozne ze nic ine robit nevie. Mohla by ist umyvat zachody a upratovat, aj tam ju vyhodia ak nebude dostatocne rychla. A keby aj nie ci zarobi aspon tolko aby utiahla najom a prezila. Proste na toto musis brat ohlad. Raz si si ju vybral a musel si vediet ze to nebude jednoduche. Musite mat plan - ak s tym sekne tak co dalej. Alebo ju ber taku aka je a jej zakaznikov neries.

Automobilehuawe

Nie neodovzdava. Vraj ľúbi iba mňa a robí to iba pre peniaze. Tu vzniká otázka, čo s peniazmi? Ozaj je možné že sú v tom drogy? Je strašne naviazaná na svoje zviera.

uran231

Zvolila si taky zivot sama , nemozes tu znovu zavadzat rozne diktatury lebo mas iny nazor, je stale eset vela ludi co by ju upalili okamzite, lebo im to nepasuje ze niekto zije svoj zivot, ani mne sa moc nepaci ked su zeny prostitutky,vychovali ma tak , ale zas viem ze kazdy ma slobodne pravo vybrat si a zit si svoj zivot podla svojho.

uran231

Je to normalne, priroda nas tak stvorila , nastavila len nase ego, nasa blba moralka , kultura, nepochopenie samich seba toboz nie aj inich ludi, a este nabozenstva a elity nas nutia aby sme si mysleli nieco ine.

srandada

...len tak mi napadlo, že tie mladé študentky, čo si takto prilepšujú počas štúdia, vyštudujú, vrátia sa trebárs do rodiska, odídu do zahraničia, kde to nikto o nich nevie, dostanú sa na vedúce miesta, dobre sa vydajú (chudáčik ani len netuší) a vedú si život akoby sa nič také nedialo...ktovie, či ich to tak vo vnútri aspoň hryzká