Je normalny vztah prostitutky ktorá stále ponúka služby a mladšieho chalana?
Vzťah s prostitutkou
Odovzdáva ti všetky peniaze, alebo aký máte vzťah?.
Ty len s ňou a ona?
Čudujem sa, ale odkedy som ju navštívil tak som za inou nebol...
Chlap ktory chodi za prostitutkou nie je o nic lepsi ako sama prostitutka. Ste na rovnakej urovni a hodite sa k sebe. Pre teba by bolo slusne dievca skoda, este by si ju niecim nakazil. S touto si nemate co vycitat, ty chodis aj za inymi, ona ma aj inych. Bud rad ze ti da teraz zadarmo. Kludne si ju mozes aj zobrat. Ked ju nebudes furt do niecoho nutit tak mozno mozte spolu aj pekne zit.
ja by som asi ziadala priatelku aby s tou pracou skoncila, ked mam parvdu povedat tak mne to pride az nechutne. akoze okay ked sa tak chce zivit jej vec ale uz ked ma zena nejaky trvaly vztah to podla mna nie je vhodne. to potom nemozes brat ani ako vazny vztah, neviem si predstavit muza co by chcel mat manzelku a rodinu so zenou s takouto pracou
Ako to myslíš? Tú volbu jednoduchsej cesty?
Auto... nie je v tom tak náhodou aj vypočítavosť, voľba jednoduchšej cesty?
Presvedc svoju priateľku nech so svojou prácou prestane, daj jej čítať Božie slovo - bibliu a ukáž jej že jej nič neosozi keby aj celý svet získala ale svojej duši by uškodila. Boh jej ponuka večný život v nebi, tak nech to využije a zriekne sa svojej práce.
sú ľudia, ktorím to nevadí ale mne by to teda vadilo. neviem si predstaviť, že by sa môj partner s niekým zbližoval tak isto ako so mnou
no podla mna to nie je normalny vztah a podla mna to nie je ani bezpecne co sa tyka pohlavnych chorob