Je normalny vztah prostitutky ktorá stále ponúka služby a mladšieho chalana?
Vzťah s prostitutkou
mas prostitutky a prostitutky...na co mina zarobene peniaze a co robi mimo roboty, ked ma volno ?? podla toho ti mozem dat jednozmacnu odpoved kedze tieto baby poznam charakterovo dlhsiu dobu taktiez aj ich vztahy s muzmi mimo pracu a taktiky..kolko ma rokov? akym stylom zije, kam chodi, comu sa venuje ake ma nazory?
ak je zvyknuta na luxus, peniaze atd. nebude stebou len tak..ak ma rada sex, muzov, zabavu..tiez nebude s tebou..
2mesiace spolocneho ranneho stávania a nechce nič. Tiez som si ju oblubil. Hovorí mi asi rozpravky že prestane, že na to potrebuje rok.
chce od Teba za sex peniaze? Je možné, že si Ťa obľúbila ako kamarátka. Povedz jej, že ju máš rád, a či by bola ochotná kvôli Vám dvom zmeniť zamestnanie. Ak nie, pober sa kadeľahšie a zabudni na ňu.
Asi je odo mňa naivne si myslieť že by dotyčná ozaj o mňa mala zaujem. Poznáme sa snáď 4 mesiace 1,5mesiaca ako zakaznik a 2 mesiace som spaval u nej. Prechadzky, hadky, sex.mozno som bol aj zaľúbený.Ale čím dlhšie, už iba komunikujeme tým viacej mi vadí jej praca. Neviem čo robiť...
Závidím ti, tiež by som chcel vzťah s prostitútkou.
aka dovera, co za dovera, to sa riesi vo vztahu, tu je to predaj, nakup, obycajny obchod
Co od toho mozem ocakavat? Mozem doverovat takej zene? Bude ona mne doverovat?
nie je, logicky