Vzťah s prostitutkou

cccc

takze o nej nic nevies..pise ti vzdy prva lebo vie ze prides..su baby ktore su nutene okolnostami to robit, ale ked chcu tak s tym seknu a ziju zase bezne.. nijak ich to neovlivni.. no a su baby ktore proste musia mat kazdy den perfektnu vizaz, nechty vlasy zuby ... vsetko top a robia to len pre to aby nakupovali handry, parfemy, topanky....a predvadzali sa
tiez su vacsinou drogovo zavisle a ver, nespoznas fetacku od tej co neberie ak sa o seba stara.. poznam baby ktore celu noc makaju a rano po sichte nejdu spat, idu cvicit, nakupovat, musia mat kazdy den ine nechty, vlasy...taka baba nedokaze mat rada nikoho, ani seba nie a divim sa chlapom ze co na takej vidia !

Ednaprva

Ked si sa s nou dal dokopy vedel si cim sa zivi. Je od teba nefer chciet po nej aby skoncila s touto robotou. Mozno nic ine robit nevie. Bud ju ber taku aka je a akceptuj jej robotu alebo na nu zabudni. Ona po tebe tiez nechce aby si dal vypoved v praci.

Automobilehuawe

Tu kde sme sa spoznali tak sa mi zdalo že väčšinu času trávila zavretá doma. Sem tam som ju vozil do banky na postu do obchodu. Viac ľudí mi hovorí ze pokiaľ by to myslela vážne tak prestane. Ale ako píše ak má rada muzov sex... Hriechy nebudú odpustené. Verte či nie, tiež mi je na grcanie.

sadenica

však si ju normálne vezmi za ženu, len si najskôr over, či za ňou nechodil aj tvoj otec, mohlo by to byť nepríjemné na svadbe

Automobilehuawe

Som sprostý že som sa asi takto namotal. Medzi týmto krátkym časom sme stihli aj rozchod z mojej strany a po asi týždni mi písala. Takto sa to nestalo prvý krát. Vždy ked som ju,, opustil '' ozaj som snou nechcel už nič mat. Mi ona prvá písala. A ja som sa vždy chytil a vratil....

Pag

Podla mna uz beztak nic nie je normalne. Synak, go home v pokoji, tvoje hriechy sa ti neodpustaju. Clovek si uz zvykne, aj na sibenicu a aj grcat sa clovek odnauci:-) Drz sa a nemaj treemu, bro.

Automobilehuawe

Netuším koľko môže zarábať. Vždy ma peniaze. Vôbec neviem čo si kupuje. Jedine čo som snou kupoval boli potraviny. Momentálne išla robiť asi nonstop, vraj za ňou mozem prísť a prespať iba raz. Hovorí mi ze sa vráti ale nevie kedy.