Ahojte, mam otazku len pre muzov. Kludne mozu vyjadrit nazor aj zeny, ale chcela by som vidiet pohlad chlapov, pripadne aj nejake realne skusenosti. Moja otazka teda znie, ci by ste si vedeli zacat so zenou, o ktorej by ste vedeli, ze je niekolko rokov nezamestnana. Ako na vas vplyva taky clovek, co si o nom myslite. Podotknem, ze je fyzicky zdrava. A este dalsia otazka, ak by ste uz s takou zenou mali niekolkorocny vztah, ci by ste aj napriek jej nezamestnanosti vedeli planovat buducnost a realitovat ju. Viem, ze by bolo dobre napisat aj okolnosti a detaily, ale aspon vseobecne keby uz proste je takato situacia. Zavrhli by ste taku zenu hned alebo naopak by ste vedeli s takou prežiť aj cely zivot. Dakujem vopred za odpovede.
Otazka pre muzov
Boože, ja ťa chcem spoznať, ty si ako ja! AKo keby mi z duše hovoríš! Jeeej :D
Len s tým rozdielom, že ja som chlapa nemala ale bola som dlhodobo nezamestnaná tiež sa to dá rátať na roky (mala som robotu na čierno ale pritom evidovaná na UP) som asi o 2 roky mladšia a tiež žijem s rodičmi, lebo momentálne som bez roboty. Ale ja som robila rok s tým, že firma sa rušila a odvtedy akosi nič prázdno.
A k veci, ja som sama bez chlapa už pár rokov, spočiatku od rozchodu som nikoho nechcela, preto mi to bolo jedno čo by si kto pomyslel, no posledný rok by som aj chcela lenže riešim presne to čo ty a radšej chcem normálnu prácu a až potom chlapa, presne pre také dôvody že sa na mňa bude pozerať ako na lenivú alebo neschopnú. A mne je blbé aj to, ked na nejakej zoznamke alebo pri rozhovore s chlapom/niekým sa spomenie že kde robím a ja musím odpovedať že nikde.
A k veci znova, (kedže som sa zamotala v sebe :D) na tvojom mieste by som rozmýšľala o rozchode. Určite si nerob dieťa s takým chlapom, lebo ti bude všetko vyhadzovať na oči ale že všetko. Budeš dostávať len materskú a to na dieťa nestačí a ak on ti bude dávať len nejaký prídelok alebo niečo zblázniš sa z toho. Vážne o tom porozmýšľaj či ti ten chlap stojí zato.
Viem aké to je v tejto dobe ťažké nájsť si niečo trvalé, ale skús sa zamerať nato a to si daj ako prioritu. Dieťa môžeš mať aj v 35ke.
Klarinka nezijeme spolu. Ja byvam s rodicmi a s nim ss len tak stretávam. Vacsinou kazdy den, kazdy druhy, ale vacsinou len tak po veceroch na hodinu a to sa ma ani nechyti nic a odide domov. A sem tam cez vikend ideme niekam von, ale vacsinou ani nevieme kam ani co robit. A potom ked niekam ideme, tak jeho rodine, to je tiez velmi casto. To je vsetko ako travime spolu cas.
chlp18 Teba asi vychovali na Lumiku , nemas mamu? nevychovavala ta? ci bola moc tm*va? vela pila a teraz si na to naviazany? jeden vecsi chudak ako druhy a chcu nieco hodnotit.
Mmmiro
Deb*lko .
chlp18 Ty si teda jasnovidec, ako dlho byvas pod mostom?
A zjavne aj bez dokončenej ZŠ.
ozoon: Že ty bývaš u mamičky, si nezamestnaný a bez frajerky?
Zena sa nekupuje , zena sa ziskava laskov , priatelstvom oddanostov . Dnes je vela chytrakov co si myslia ze si vsetko kupia , ze material je vsetko co k stastiu potrebuju, Ja by som si vedel predstavit buducnost z nezamestnanov , neni to ziadna vada
a zalezi hlavne na tom ci sa maju radi , rozumeju si,ano, ale by ma nenapadlo ze by to mohla byt prekazka ,ale hejSlovaci si myslia ine.Co zaseju to zoznu.
Každý je v niečom najlepší, len to treba nájsť. Veľa šťastia Vám prajem.
Nechcel by som taku partnerku, nezačal by som s nou zit a už vôbec by som si s nou nerobil dieťa, aby som mal vyživovaciu povinnosť nielen k dietatu, ale aj k nej. Chlap, ktorý by do tohto všetkého išiel by bol podľa mna dobrý blbec.
Mat dieťa, to je aj nejaká zodpovednost, nie uskromnit sa a prežívať, ale snažiť sa mu dopriať všetko od kurzu plavania až po kvalitnú stravu. Ty nechceš podľa mna dieťa, ty v tom vidis zase možnosť 3 a viac rokov sa váľať doma.. nelutuj sa, ale spamätaj sa, že tvoj zivot sú len premrhane roky bez toho, aby si po sebe niečo zanechala a bolo by skoda sirit takéto gény dalej