Ahojte, mam otazku len pre muzov. Kludne mozu vyjadrit nazor aj zeny, ale chcela by som vidiet pohlad chlapov, pripadne aj nejake realne skusenosti. Moja otazka teda znie, ci by ste si vedeli zacat so zenou, o ktorej by ste vedeli, ze je niekolko rokov nezamestnana. Ako na vas vplyva taky clovek, co si o nom myslite. Podotknem, ze je fyzicky zdrava. A este dalsia otazka, ak by ste uz s takou zenou mali niekolkorocny vztah, ci by ste aj napriek jej nezamestnanosti vedeli planovat buducnost a realitovat ju. Viem, ze by bolo dobre napisat aj okolnosti a detaily, ale aspon vseobecne keby uz proste je takato situacia. Zavrhli by ste taku zenu hned alebo naopak by ste vedeli s takou prežiť aj cely zivot. Dakujem vopred za odpovede.
Otazka pre muzov
ak nemáš stálu prácu, veľa to o tebe vypovedá. Si nestála, nesamostatná, nezodpovedná, nespoľahlivá a veľa iných NE...... Z čoho budeš žiť na MD, živiť dieťa, aký život mu poskytneš?Na otázku si mi neodpovedala, žeby si si vymýšľala?
Nick Vidim
a co ze by ukoncila vysoku v 27?
Ked sla neskor studovat tak co?
Kolki sli na vysoku neskor tym padom skoncili vo vyssom veku ty mudrlant ..
Skolu som skoncila pred 5 rokmi v 2014, popri tom som mala pracu na dohodu 4 roky, po nej som rok pracovala a potom len tu brigadu co mam doteraz a popri tom som mala kratke pracovne pomery mesiace tyzdne a aj dni. Vek som neuviedla uplne presny, aby ma tu niekto neodhalil kto som.
až teraz ti rozumiem. A to si čo študovala, keď si skončila školu v 27?
Obycajny preklep. Malo tam byt: planovat buducnost a REALIZOVAT JU.
že ty okrem toho, že si nezamestananá, si aj "realitovaná", len neviem, čo to má znamenať. Pri 1. zmienke by som ťa poslal kade ľahšie.
Ja "milujem" zas tie mlade pipky vo veku 25-35 rokov zamestnanie ken za tym ucelom aby mohli ist po dvoch rokovh na matersku a ja aby som zas za ne hladal novu pracovnu silu ktoru budem muaiet nanovo zaucat lebo ta co bola zaucena otehotnela a to sa mi stava zas a znova, pride mlada 30 rocna zaba, dva rocky si akoze odpracuje ledabolo a potom bum donesie papier ze caka decko a zas hladaj noveho cloveka ...
Vychccane zenske hladate si pracu len aby ste dostavali matersku a davky socialne a sedeli 3 roky doma!
To si radsej zamestnam taku pred 40tkou co viem ze uz decko asi chciet mat nebudr ci je zadana a ci slobodna..
A čo ta drží v neperspektívnom vzťahu? Ubližuješ sama sebe a neskôr budeš plakať, prečo si z neho neodišla skôr. Ak nejaví záujem o posunutie vzťahu, neverí ti, tak ťa nechce do života alebo to proste nie je jeho priorita a s tebou pravdepodobne ani nikdy nebude. Načo čakať na prácu, máš 31, keď to nefunguje, ani sa dlhodobo nezlepšuje, je čas ukončiť to. Alebo ako mnohé ženy, trápiť sa a sťažovať, ale k čomu to je dobré? Vždy môže byť aj lepšie.
Nie, nikdy mi otec nechybal. Praveze odmalicka som mala vsetko a to bude ta chyba, ze som mala vsetko na dlani a teraz sa mi tazko osamostatnuje a vsetko je pre mna tazke a narocne, praca s ludmi a podobne. Ja si velmi prajem byt samostatna a nezavisla, ale ked uz sa to v tomto veku vyvinulo takto, tak proste prednejsie je to babatko. Ja ho nechcem mat v 40tke alebo nikdy. Z toho som stale nervozna a pritom viem, ze nic neprinutim,ale verim, ze by sa nasiel chlap, ktory by ma chcel aj takuto aka som. Ziadne reci, ani najmudrejsia nie som, kludne by som sa uskormnila, chápala, ze si nemozme dovolit toho viac, ale za to dieta by mi to stalo. S tymto terajsim partnerom mame viac nezhod, ako som uz pisala, nechce svadbu, byvat spolu ani dieta. Stale vyhovorky preco nie a preco ja za to mozem. Dalsie nezhody, ze ma nevie pobozkat, objať ani sa ma dotknut. Vacsinou mysli len na svoje potreby a svoje pohodlie, preto by neriskol ani spoluzitie so mnou, lebo laska z jeho strany absolutne nie je, vsetko berie rozumovo. Je odo mna o 5,5 roka starsi. No a teraz ja sa chcem zamestnat, ale kvoli sebe, nie kvoli nemu. A ak by som sa v nejakej praci usadila, najradsej by som ho uz potom ani nechcela. Pretoze kvoli tomu, ze som bez prace, tak nie som ludska bytost a v tom pripade som monstrum? Nie, moj nazor je, asi naivny, ale pokial niekto miluje, tak so vsetkym a za akychkolvek problemov. Ten moj deti nechce, lebo mi ani neveri, teda neveri, ze po materskej by som sa vedela zamestnat, co sa teda necudujem ked to vidi teraz, ale aj pre mna by to bolo potom ine hľadať pracu keby som uz mala splneny sen dietatko. Najlepsie je tusim fakt tym zlatokopkam a hotovo,, najdem si nejakeho dedka a bude :DDD
Mám kamarátku, ktorá je presne stará ako ty a rovnako dlhodobo má len takúto brigádu, stálu prácu na plný úväzok si nevie nájsť a napriek tomu mala tento rok svadbu. Takže, ak je tam láska, tak sa môže ten vzťah posunúť aj v takomto prípade. Ale nielen kvôli partnerovi, ale aj kvôli sebe, by si si mala naďalej hľadať normálnu prácu, musí existovať nejaká, ktorá ti bude sedieť a kde sa od stresu nezosypeš.
A o koľko je priateľ starší? Nie sú medzi vami aj nejaké iné nezhody prameniace možno z toho vekového rozdielu?