Ahojte, mam otazku len pre muzov. Kludne mozu vyjadrit nazor aj zeny, ale chcela by som vidiet pohlad chlapov, pripadne aj nejake realne skusenosti. Moja otazka teda znie, ci by ste si vedeli zacat so zenou, o ktorej by ste vedeli, ze je niekolko rokov nezamestnana. Ako na vas vplyva taky clovek, co si o nom myslite. Podotknem, ze je fyzicky zdrava. A este dalsia otazka, ak by ste uz s takou zenou mali niekolkorocny vztah, ci by ste aj napriek jej nezamestnanosti vedeli planovat buducnost a realitovat ju. Viem, ze by bolo dobre napisat aj okolnosti a detaily, ale aspon vseobecne keby uz proste je takato situacia. Zavrhli by ste taku zenu hned alebo naopak by ste vedeli s takou prežiť aj cely zivot. Dakujem vopred za odpovede.
Otazka pre muzov
Si presne typ zeny, ktoru som kvoli tomu opustil. Vsetko bolo.na mne, financie, vybavovacky, cele rozhodovanie, ona nebola schopna nic, len kopa reci. V praci max 2 mesiace a dost, same vyhovorky co je tam zle a tazke, ale ze to ostatni tam zvladali, zvlastne... Dufam, ze ten tvoj ma tolko rozumu, ze pochopi, ze prizivnicka je velmi zla vec. Akoze urob mi dieta a to bude moje zamestnanie? Dievca sa spamataj, aj ty sa budes lepsie citit, ked budes samostatna, na nikom nezavisla a najdes si mladeho pekneho k sebe. Tipujem, ze si mala problem v detstve, chybal ti otec, ze mam pravdu?
Dnešná žena očakáva od muža aby dobre vyzeral, chodil do posilky, bol reprezentatívny, mal dobrú prácu, vysoké postavenie, najdrahšie auto, byt, dom, ideálne niekoľko... aby potom ona len mohla chodiť po kávičkách, celé dni nič nerobiť len pridávať fotky na instagram a chváliť sa pred kamarátkami.
Ale muži su muži nie terminatori co idu na 150% ale su to zive tvori co maju svoje hranice.
Ste zlati a dakujem vam velmi pekne za odpovede. Potrebovala som to vediet hlavne kvoli sebe, lebo si myslin, ze som asi najposlednejsia na tejto zemeguli a najhorsia zena aka existuje. Uz mozem rozvinut svoju situaciu. Mam 31 rokov, 4,5 roka som doma bez práce, predtym som studovala a potom rok pracovala, odvtedy doteraz som skusala robit, bolo to sem tam par mesiacov, tyzdnov alebo par dni, vzdy som sa zlakla alebo nezvladala ci mala stresy, odisla, ale vzdy hladala a skusala dalej. Tie 4 roky vsak mam stale taku brigadu, dostávam za nu 200e. No a teraz moj problem je, ze mam dlhorocneho partnera, ktory odmieta so mnou zit, odmieta svadbu aj dieta. Dovod, ze som lahostajna a kedze nerobim, nie som plnohodnotny clovek. On je este o dost starsi odo mna, takze si myslim, ze je najvyssi cas na dieta, tak chcem od vas nazor, ci je naozaj za tym ta praca, ze by to vadilo kazdemu muzovi alebo ak by ma lubil, tak aj s touto prekazkou, ktoru mam. Lenze ja uz nechcen dalej cakat, aj ked viem, ze zodpovednost a financne bremeno by cele padlo nanho. Dakujem vopred za rady.
Presne Julo dnesni muzi chcu od zien aby boli dobre v posteli, dobre v kuchyni a mali dobre platenu pracu, popritom sa starali este aj o deti. Ved to je vela aj na koňa!
Ale zeny su zeny nie terminatori co idu na 150% ale su to zive tvori co maju svoje hranice.
Kedysi zeny boli v domacnosti a bolo.menej nevier z ich strany lebo nemali sefov a kolegov. Dnes vydate zenske s detmi sukaju so segom ci kolegom kde tam a potom su tu temy ze milujem kolegu ci kolegynu prosim poradte.
V minulosti boli zeny nezamestnane-v domacnosti a muzi s nimi mali vztah aj si s nimi zakladali rodiny. Dokonca si ich preto viac vazili ako tie, ktore pracovali.
Dnes je to o znamostiach, mnohe sa v praci ku.via, robia sa strasne dolezite, domacnost neobriadena, muz zanedbany, na sex uz chut nemaju. Ak je sikovna, rodinne a domacky zalozena, niektore si napriek tomu dokazu zarobit aspon na stravu, no hlavne, ak ju milujem, tak milujem ju, aka je a nie to, aku pracu vykonava.
Ak by mala záujem pracovať a hľadala si prácu, tak v tom problém nevidím. Ak by pracovať úplne odmietala, tak to je už horšie.
Dakujem zatial za odpovede :)
Ak by som mal firmu alebo podnikal tak by som ju zamestnal tam pripadne jej nieco vybavil u znamych, ak by nejavila zaujem pracovat po niekolkych ponukanych miestach tak uz by som mal pocit ze nieco nieje okej ak je zdrava a moze robit.
Tak by som jej nasiel pracu predsa, snazil sa jej pomoct
A keby niekolko ponuk odmietla tak zbohom