Ahojte, mam otazku len pre muzov. Kludne mozu vyjadrit nazor aj zeny, ale chcela by som vidiet pohlad chlapov, pripadne aj nejake realne skusenosti. Moja otazka teda znie, ci by ste si vedeli zacat so zenou, o ktorej by ste vedeli, ze je niekolko rokov nezamestnana. Ako na vas vplyva taky clovek, co si o nom myslite. Podotknem, ze je fyzicky zdrava. A este dalsia otazka, ak by ste uz s takou zenou mali niekolkorocny vztah, ci by ste aj napriek jej nezamestnanosti vedeli planovat buducnost a realitovat ju. Viem, ze by bolo dobre napisat aj okolnosti a detaily, ale aspon vseobecne keby uz proste je takato situacia. Zavrhli by ste taku zenu hned alebo naopak by ste vedeli s takou prežiť aj cely zivot. Dakujem vopred za odpovede.
Otazka pre muzov
Prv kým sa ti vyjadrím, chcem sa ťa opýtať ty s tým chlapom žiješ v jednej domácnosti alebo žiješ ešte s rodičmi alebo niekým?
Ak spolu nežijete, ako často sa stretávate?
A načo by robila keď nejak zjavne vyžije? Nieje nutena. Ja by som tiež nepracoval keby som mal prísun peňazí a nebol na prácu odkázaný.
A prečo je nezamestnaná ked je zdravá ? Nechápem, dajte slamu padnem na nu ?
Veď všetky zlatokopky su nezamestnané a len cicajú peniaze od muža? Aký máš problém? Dnes je to normálne.
Dobre, narovinu ? Vadilo. Peniaze dnes vládnu svetu a ten kto ich nemá je chudák. Pretože peniaze sú všade, a sú pre život v dnešnej spoločnosti veľmi potrebné. Keď si dokáže nájsť 15-18 ročné dieťa brigádu prečo to nedokáže žena v tvojom veku ? Mňa štve to že chlap je ten kto nosí domov peniaze, chlap je ten ktorý sa musí postarať keď tak nie je tak je najhorší. Aj ženy v mladšom veku majú prestavy že ich frajer bude zarábať 3k+ mesačne a oni si budú môcť dovoliť iný život než ten ktorý by mali s "hotelovkou".
Ale zase je rozdiel keď niekoho veľmi ľúbiš, ako sa hovorí keď rozmýšľa srdce tak mozog nie.. A to je veľmi smutné že niekedy prehľadneme veci ktoré by sa prehľadať nemali a robíme sa na slepých. Ale raz nás to počká a dostaneme dobrú facku od života. Toť môj názor.
Mám kamarátku, ktorá bola 18 rokov nezamestnaná. Chalan sa s ňou zoznámil, keď študovala, bola druháčka, keď otehotnela, vydala sa, potom bola doma s deťmi. Neskôr chodievala na jeden rekvalifikačný kurz za druhým. V manželstve to neklapalo, mala aj dvoch - troch milencov. Z toho jedného vážneho, ktorý chcel opustiť rodinu a žiť s ňou nový život, s tým, že aj ona by sa rozviedla. Očividne jej manželovi ani milencom nevadilo, že nepracuje. Teda jej manžel jej vybavoval prácu, ale zakaždým odmietla, že sa bojí, že si netrúfa a podobne. Nakoniec sa jej po toľkých rokoch nezamestnanosti predsa len podarilo nájsť prácu, kde je šťastná a podobne. Manželstvo sa zachránilo, jej manžel sa zmenil, ona nechce mať milencov.
Premyslajucaaa: Dieťa, rodina, domov, láska, peniaze... sú dôležité. Je kopa chlapov ktorí by to dali. Máš čo ponúknuť, v 31 rokoch môžeš mať zdravé deti a už si na to pripravená. Potrebuješ spraviť výberové konanie, dať si zoznamovacie inzerát, nechať sa pozývať na obedy, prechádzky, do divadla.... a potom si vyberieš. Preto sa potrebuješ dočasne osamostatniť, pretože tvoj terajší ti to logicky nedovolí. Choď bývať zatiaľ k rodičom, súrodencom, alebo známym. Robiť za smiešnych 200 eur pre nejakého podnikateľa znamená odovzdať svoj život chlapovi, ktorí ti za to skoro nič neda. Tých 200 eur si môže strčiť do prdele. Milujuci manžel ti dá všetko.
Tu nieco pre teba na povzbudenie ;-)
youtu.be
Dievca dievca J"B na okolie a na depky!!!
J"B a zi ako ty cces a nedeptaj sa tym co apolocnoat kaze ze ako mas zit.
Spolocnoat sa nestara o to aby lufia mali pracu, sme jej ukradnuti ked nemame na zaplatenie najomneh, uctov a inych platieb, sme jej ukradnuti ked dlho cakame u lekara na vysetrenie preco by sa potom mala spolocnost starat ci budeme mat decko alebo ci sa vydame ci ozenime?
Preco?,ked na nas kasle v inych onlastiach zivota tak co jej potom ci bude mat muza a ci budes mat decka?
JEB"Ť na vsetkych ..
Zi ako chces a nie ako ti.niekto iny kaze
Skolu som skoncila v 25. Ano, priznavam, ze som aj nesamostatna a závislá, aj tie dalsie ne. Priznavam, ze cela tarcha by bola na partnerovi. Neviem, ale takto to proste dopadlo. Citim sa vsak uz velmi stara na dieta a aj vidim mnohe pary co maju problemy mat dieta. Viem, ze je moja chyba ako som sa nezaradila spravne do zivota a neodrobila par rokov kvoli sebe aj financiam a nezabezpecila buducu rodinu. Teraz som vsak strasne frustrovana niekde aj zacat a predstavit si predlzovat dalsie roky, to uz budem mat neviem kolko, ale ina moznost asi nie je ked som si to uz takto dokaslala. Chcela som tu len vediet ci by vedel chlap zit aj s takou ako som momentalne ja a ci by s nou do vsetkeho aj napriek tomu siel, no zjavne nie a ja budem musiet vsetky sny zahodit a zmierit sa s tym, ze dieta bud nebude ziadne alebo mozno najskor v 35 a vyssie, ak Boh da. Ak by som mala teraz 24 rokov, zmyslanie ci snaha by bola uplne o inom. Neviem sa tak dobre vyjadrit v tom co teraz citim. Citim velku vinu za svoju minulost, ale tiez citim tlak a z toho nasledne depresie z mojho veku a ze ziadne dieta ani svadba v dohladne.