Naroky na muza

Príspevok v téme: Naroky na muza
Teodorus

Prečo dnes každá mladá žena si hľadá frajera ktorý s ňou bude cestovať po svete, voziť ju na novom aute a platiť jej vysedávanie pri kávičke ?
Akú šancu má vôbec v tomto svete muž ktorý si toto nemôže dovoliť ?
Osobne poznam jednu babu ktorá snáď 5 rokov čakala bez vzťahu až kým neprišiel takýto princ na bielom kon...... BMW...
A podarilo sa jej to...
Dnes budú radšej ženy roky single pokiaľ nepríde niekto kto spĺňa tieto ich "nároky".
Je to normálne ? Aký máte na to názor ?

BJ 2

Vacsina bab sa zlomi v 15tke -16tke, ked vsetky ich kamaratky zacnu riesit sexi chlapov a cele hodiny o nicom neklabosit v zenskych kolektivoch, len to, ktory co robil, ktory co povedal, vkuse len on, on, on. Vacsina bab potom zacne zavidiet, tak sa zacnu tiez tak paradit, spravat, obliekat, aby mali takeho, co sa tak bozkava, co tak sulozi, a kolko ma prachov, a ake ma miesto, a bla bla bla. Ak vydrzis ten psychoteror roky, a nezlomis sa, tak si dobra. Najlepsie je, ked si nenajdes take kamaratky, ale to musis byt ina, a dnes budes v mensine, a ako vravim, mozu zacat potom aj sikanovat, alebo ohovarat, takze psychoteror. A bude to pokracovat inak aj v praci... na to sa priprav.

BJ 2

Guga- oni sa zacnu paradit, robit so seba fifleny a sexy holky, bitches> Akoze take kralovne, ze oni nemusia nic. A potom zacnu ponizovat sikanovat, ine, popripade strapnovat ich, alebo sa pred nimi prezentvoat s kabelkami, makeupom, sexi zjavom, sexi chodzou. Ak tomu odolas, a v 20 tke ani 30tke nebudes taka, tak napis. :)

BJ 2

Guga12- ako ja som pisal o dospelych zenach. Este nevies, co ta caka v puberte, ked sa vyroja v skole/praci moderne prostitutky, a zacnu si robit skupinky, prezentovat sa s chlapmi, a take dobre holky, ako ty, zosmiesnovat, sikanovat, ohovarat, aby sa citili trapne.
Ale... ak ti to vydrzi do 20, tak ta pochvalim, ale to je este 7 rokov. To je priskoro nieco hovorit, pan je az ten, co prejde vojnou, nie ten, co ma silne reci pred.
Co vidim mlade moderne baby, tak maloktora to vydrzi a nezacne zo seba robit bitch. Ale zelam ti to, aby si to nebola ty. Ale i tak, moje slova to nevyvracia, lebo i tak budes vynimka. A hlavne ta varujem, co ta caka dalsie roky, aby si bola pripravena, a zotrvaj vo svojom presvedceni. Nedaj sa, budu na teba utocit, a bude ich vela, budu si robit skupinky, a davat ti najavo, aby si sa zlomila a bola taka ako oni.

chlap25

densiaf: To isté sa dá povedať o vás ženách - začnete sa vo vzťahu "nudiť" a začnete hľadať vzrušenie inde, potom sa rozvediete a zoberiete mužovi deti a zostanete s novým priateľom...

K**vy sú na jednej aj na druhej strane... neviem čím to je, že vždy tí dobrí si k sebe pritiahnu tých zlých a potom zanevrú na všetkých kvôli zlým skúsenostiam so zlými ľuďmi. Je to smutné ako to funguje

denisaf

A ani sa neucudujem ze zeny dnes nechcu chlapa na krk! A viete preco? Lebo chlapi si zato mozu sami. Lebo ked sa dvaja rozvadzaju deti a dlzoby ostanu na krk zene a chlapa uz ako keby sa nic netykalo necha zene deti na ktore neprispeje ani euro a zije si dalej ako keby bol celu dobu bezdetny a slobodny. Ozaj malo chlapov je dnes otcom ako sa patri nepodrzia zenu len jej podkopnu nohy a potom a kazdy cuduje ze zena nema radsej ani decka lebo bude aj tak na vsetko sama. A zena co je dobra perie, vari ,stara sa o deti tu muz najskôr okasle a najde si druhu sprostu ktora sa na neho potom vykasle .Preto to je dnes tak ako to je chlapom sa proste na SLovensku toleruje kazda chyba

Maybella

"Radsej nech ma viac casu na SEBA, SVOJE konicky, peniaze na SVOJE cestovanie, solarka, SVOJE auto... vsak muz to su len starosti."

BJ 2 presne tak, a ešte doplním, že veľmi rada chodím nakupovať za SVOJE peniaze, lebo nie som odkázaná na to, aby mi niekto platil MOJE oblečenie, MOJE potraviny a pod. Aspoň žijem SVOJ život a robím si čo chcem, nič viac mi netreba. Nebudem predsa celý život robiť niekomu slúžku, keď všetko čo potrebujem, si viem zabezpečiť aj sama. A žiadne uvrešťané detiská mi netreba, veď to by bola len ďalšia záťaž a olovo na nohe.

antilooopa

Guga, veď teba to časom prejde ako takmer každú. Chlapi by chceli jediné-aby ženy "zamakali" :-D Iste, ženy, oni nie..
Našťastie, maternice a vagíny vlastnia ženy. Žena sa sama rozhodne, kedy a koľko bude mať detí a či vôbec. A či si vôbec nejakého muža na krk zavesí. A nejaký BJ a jemu podobní to vôbec neovplyvnia. Že vymrieme? To mám u prdele. Zemeguľa je brutálne preľudnená, takže to s tým vymieraním také horúce nebude :-D Nejaká katastrofa či epidémia by to možno preriedila, ale nie nadlho.

Guga12

BJ nemáš pravdu. Ja sa chcem vydať, chcem mať deti, viac, také 4, nech sú aj dievčatá aj chlapci, lebo ja som jedináčik, a viem, ako veľmi som si želala mať súrodenca. Mám 13 rokov, a od 10. rokov viem variť a piecť koláče. Je to jedna z mojích záľub, dačo pripraviť na večeru rodičom. Dobre, z rúry sa bojím vytiahnúť jedlo, lebo sa bojím, že mi vypadne, alebo sa popálim. Viem aj vyšívať, - aj keď to ma príliš nebaví, ale keby bolo potrebné, pustila by som sa do toho, a babka ma naučila aj štrikovať a háčkovať. Mám taký malý tkací strojček a na tom som už utkala malé obrúsky pre mamu a pre druhú babku na Vianoce. Dokonca už aj žehliť som sa naučila a mama mi dovolí, žehliť si vlastné veci sama.