Naroky na muza

Príspevok v téme: Naroky na muza
Teodorus

Prečo dnes každá mladá žena si hľadá frajera ktorý s ňou bude cestovať po svete, voziť ju na novom aute a platiť jej vysedávanie pri kávičke ?
Akú šancu má vôbec v tomto svete muž ktorý si toto nemôže dovoliť ?
Osobne poznam jednu babu ktorá snáď 5 rokov čakala bez vzťahu až kým neprišiel takýto princ na bielom kon...... BMW...
A podarilo sa jej to...
Dnes budú radšej ženy roky single pokiaľ nepríde niekto kto spĺňa tieto ich "nároky".
Je to normálne ? Aký máte na to názor ?

BJ 2

zena uz netuzi mat rodinu, deti, zamakat, lebo to treba aby sa spolocnost udrzala. Treba byt gazdinka, a mat radost s muza, lasky, vztahu, partnerstva a to, ako sem posunie vychove deti. Nie, kdeze... to jej nic nehovori. Radsej nech ma viac casu na SEBA, SVOJE konicky, peniaze na SVOJE cestovanie, solarka, SVOJE auto... vsak muz to su len starosti. Chore uvazovanie. Kam takato spolocnost speje s takymito zenami, matkami, gazdinkami? K zahube. K vymretiu. Ok... v pohode, majte si svoje zivoty. Len vedzte, ze to nieje v poriadku. Ze je to chore, lebo spolocnost vymre, a nebude mat kto robit na dochodky. Niekde musi byt zadrhel. Inak by uz vymreli predosle spolocnosti a vy ste tu ani neboli.

BJ 2

no a kvoli tejto zaplave single zien, nam sem chcu naockovat imigrantov, ktori maju deti 3-4 na rodinu a velmi radi. Vymierame. Je to nepochybne, ze biela rasa ma nejaky problem... sama so sebou.

Pag

Su na to dva pohlady, prvy: aby nemal ruky, ani nohy. Nezbije ta, neutecie ti, ok, to je dobre, ale s cim potom bude zvonit na zvoncek? To fakt nevie nik. Alebo druhy, aby bol inteligentny, bohaty, pekny a vzdelany. Nuz, len je otazne, ci prave taky chlapec uz svojho chlapca nema?? Alebo ci nahodou nie je vo faze dzenderovania. Deje sa mi hrozna vec! Aka? Moj muz zacal dzenderovat!

Slavuliiii

Nie kazda. Moje "naroky" na muza boli, aby mal pekne oci (som zatazena na oci) a aby mal rozum. Nechcela by som byt zavysla na niekom. Som rada, ze mam dobru pracu a prispievame obaja rovnakym dielom (partner niekedy viac, lebo mu to proste neda). Sme spolu 10 rokov, nic by som na nom nezmenila a nikdy by som ho nevymenila (a to je "obycajny" sofer z povolania). Zboznujem ho najviac na svete.

Mgtow

Guga este ze mas 13 rokov to ta ospravedlnuje. Inac ten tvoj plan je sice pekny, ale zalozeny........eh na nicom vlastne. Ale aspon si mi dobru naladu spravila

Guga12

ja budem mať o mesiac 13 rokov a vydávať sa chcem najskôr ako 18 ročná, aby som už bola dospelá. Predtým určite nie. Ale strednú školu skončím až ako 20 ročná, takže ako 18 ročná sa asi nebudem vydávať. A potom medicína alebo farmácia. To je 5-6 rokov. Takže 26 ročná, ak nie počas školy.
Ako rodina budeme potrebovať byt. Nejde o to, či bude mať manžel byt, ide o to, že keď sa zoberieme, či si vieme zaobstarať byt. Budeme potrebovať auto. Aby sme chodili do práce, a je to užitočné. Autobusy berú do práce iba robotníkov a nevieme, či budeme môcť pracovať blízko toho, kde bývame a aj keby, tak keď prší, alebo je hnusné počasie, išli by sme autom. A potom cez víkend chodievame k babke, tak určite budem chodiť k mojím rodičom a aj môj manžel.
Tak neviem, či má mať muž auto, alebo mám mať ja, ale ako rodina ho budeme potrebovať.
Rátam s tým, že keď sa budem doma starať o malé deti, tak môj muž toľko zarobí, aby nevadilo, že ja nepracujem. Teda chcem pracovať aj pritom, niečo cez internet, ale to len 1-2 hodinu denne, keď deti budú spať a ja nebudem práve variť alebo prať, alebo robiť niečo iné. A za 1-2 hodinu denne čo mi zaplatia, to nám určite nebude stačiť.
A chcem chodiť aj na dovolenku a na predĺžené víkendy. To si na internete niečo nájdeme, na čo budeme mať peniaze. Existuje niečo také, že spoločnosť, kde sa nakupujú zvyšné izby v hoteloch za polovičné či štvrtinové ceny, a ak si kúpime nejakú poukážku za 500-1500 eúr, tak v tom budeme môcť cestovať viackrát za rok a tam budeme mať nárok a celé nás to vyjde oveľa lacnejšie. Minule to hovoril môj 30 ročný bratranec u babky, že pracuje pre takú firmu. Tak cez neho by sme išli aj na výlety, aby boli lacnejšie. A tak za nás aj on dostane peniaze, a aj my to budeme mať výhodné.

chlap25

Teodor, tak to bohužiaľ funguje... ja viem, je to hnus a svinstvo ale nedá sa nič robiť... je to proste príroda a život je len veľká súťaž o to kto je najlepší a nemôžeme sa diviť ak lepší jedinci dostávajú lepší život... a čo je lepšie jednotlivec nedokáže ovplyvniť, je to dané evolúciou, prírodou, bohužiaľ aj keď sme ľudia stále sa riadime zákonmi prírody.

Nie až tak úplne, ale výnimky potvrdzujú pravidlo. A my chlapi sme tiež na tom rovnako, tiež nechceme škaredú ženu ale peknú...

superkremes

XXl35,

uzasna logika. Tak muzi podla teba nechcu "chudobnejsie" zeny. Ako potom mozu zeny hladat "bohatsieho" a "zabezpecenejsieho", ked ti ich nechcu. To by potom 99% muzov nikdy nemalo partnerku. Musis si nejaku lepsiu vyhovorku najst, lebo to co si napisala je ...

Najčítanejšie články