Naroky na muza

Príspevok v téme: Naroky na muza
Teodorus

Prečo dnes každá mladá žena si hľadá frajera ktorý s ňou bude cestovať po svete, voziť ju na novom aute a platiť jej vysedávanie pri kávičke ?
Akú šancu má vôbec v tomto svete muž ktorý si toto nemôže dovoliť ?
Osobne poznam jednu babu ktorá snáď 5 rokov čakala bez vzťahu až kým neprišiel takýto princ na bielom kon...... BMW...
A podarilo sa jej to...
Dnes budú radšej ženy roky single pokiaľ nepríde niekto kto spĺňa tieto ich "nároky".
Je to normálne ? Aký máte na to názor ?

chlap123

Kvôli klobáse sa neoplatí kupovať celé prasa? Trestom za takýto život sú pohlavné choroby, bezdetnost, vysinute deti vychovávame len matkou, rozvrat spoločnosti.

Xxl35

Pocuvajte chalani ked vam to tak strasne vadi, ze zeny chcu msjetnejsieho muza preco vy nechodite s bezdomovkynami, ktore piju vodu z fontany a spia na lavicke a prsi na nich? Lebo sa chcete mat dobre a chudoba vas nelaka.Vy sa snazite vnutit zenam ze chodit s bohacom je nieco ohavne.Vy sa tak isto selektivne staviate pri vybere partnerky a najprv si rozchytate krasavice a nezacinate a netrhaju sa vsetci pri najskaredsej.Tiez by ste mohli byt za to odsudzovani, ze preco nechodite so skratou ktora ma dobre srdce alebo bezfomovkynou ktora vie piect uzasne kolace.Lebo vas to nezaujima, vy sa chcete pochvalit pred kamaratmi a krasna jezibaba pre vas znamena viac ako normalna s dobrym srdcom

Lumik

no....konecne som zistil preco ma podviedla, to bude tym, ako mi zhrdzavelo auto :), tiez uvazujem ako dalej, aj nad elektricenkou, v mhd to bude fajn, co tam po case, aspon tam o mna ziadna takato nezakopne.

Devatdesiat4

Cau, urcite niesu vsetky zeny take, asi si chodil iba so zlatokopkami.. Ale tak samozrejme, ze tie krajsie od teba ocakavaju, ze budes mat nejaky spolocensky status a s tym trebars suvisi aj renomovanejsia praca a urcity stupen luxusu.. Kazdopadne su aj muzi, ktori vedia ponuknut dovolenky, auto, byvanie.. A su sami.. A nie preto, zeby chceli byt..

clooo

Opäť sa v komentároch ukázala ženská primitívnosť, nelogika vo výrokoch, v myslení.

Vraj ženské vstupom do vzťahu s mužom obetuju slobodu. Muž slobodu neobetuje ? Vraj ženské musia vyzerať dobre (aby o ne mali muži záujem). Nechcú náhodou ženské, aby boli muži vysokí, mužní v tvári apod. ? Vraj ženské boli vždy tie v domácnosti, pri deťoch a muž mal rodinu oživiť, pričom je to tak dodnes.... Pritom dnešné ženské sa vždy ohradzujú, že žena nie je tá, ktorá by mala byť celé dni stať za hrncom, upratovať a vykonávať ďalšie domáce práce, ktoré boli donedávna typické práve pre ženské, vraj sú rovnoprávne...

ehm

Lenka286, to ako preto, že dotyčný nepotrebuje auto, je hneď neschopný? A ty sama auto máš? Prečo by ťa len chlap mal všade vyvážať? nevieš sa občas odviezť aj niekde sama?
Mimochodom aj vo veľkomestách na západe je trend čím ďalej, tým výraznejšieho používania hromadnej dopravy namiesto auta. To sú všetci tí západoeurópania teda neschopní podľa teba?

antilooopa

Aby som to zhrnula-na priemerný život s električenkou či ojazdeným autom si žena zarobí i sama, na to jej netreba muža. Aby obetovala svoju osobnú slobodu, musí dostať nejaký výraznejší benefit (a netvrdím, že ten benefit musí byť hmotný)

antilooopa

Samozrejme že ženy majú isté nároky, ty ich snáď na ženu nemáš?
Nemusí byť prirodzene pekná, štíhla, mať rada sex, domáce práce, robiť všetko, čo ti na očiach uvidí? siahni si do svedomia :-DDD
Súhlasím však s tým, že kvôli kúsku klobásky sa neoplatí chovať celé prasa a skákať okolo neho, podstielať mu, kŕmiť ho a liať mu do válova pomyje :-)
Bez prasaťa v chlieve je život ľahší, preto to naozaj musí byť niekto, kto za to stojí, aby som mu obetovala svoju slobodu a radosť žiť bez nutnosti kompromisov.