Prečo dnes každá mladá žena si hľadá frajera ktorý s ňou bude cestovať po svete, voziť ju na novom aute a platiť jej vysedávanie pri kávičke ?
Akú šancu má vôbec v tomto svete muž ktorý si toto nemôže dovoliť ?
Osobne poznam jednu babu ktorá snáď 5 rokov čakala bez vzťahu až kým neprišiel takýto princ na bielom kon...... BMW...
A podarilo sa jej to...
Dnes budú radšej ženy roky single pokiaľ nepríde niekto kto spĺňa tieto ich "nároky".
Je to normálne ? Aký máte na to názor ?
Naroky na muza
Toto je presne to zmýšlanie ktoré ženy neznášajú. Prepočítavať na centy o koľko je električenka lacnejšia ako auto. A auto nemám lebo ho nepotrebujem. Na výlet ísť nič, zaviesť niečo niekam nič...
Fuj až ma trasie mať takého neschopného chlapa.
- Keby každá mala tekéto predstavy, tak asi by sme sa ďaleko nedostali. -
Za elektricenku dam 24€/mesiac. Pri dome mam 4 obchody s potravinami, takze sa do obchodu na velke nakupy vozit nemusim a nerobím ani velke nákupy. V robote som za 15min eleltrickou. Žiadne zapchy. Kebyze potrebujem auto kvoli robote, alebo hobby, tak by som ho mal. Ale inak mi je na nic. Niekto auto potrebuje, niekto chce, ja nepotrebujem ani nechcem (zatial).
Teodorus, kolko mas rokov?
Kde sa zoznamujes?
Aky hladas ideal?
Preco si mal vela zien?
Dennodenne ti tu piseme, ze to tak nie je. Ale ked chces, mozme ti zacat pisat opak.
Auto v ba nepotrebuješ to si potom veľmi bohatý človek lebo mne auto v ba ušetrí 2 hodiny denne. A čas sú peniaze.
Mám kamoša ktorý tiež 7 rokov odmietal auto lebo auto je povinnosť ktorú on nechcel a až teraz ako 28 ročný si kúpil. A neskutočne ľutuje že 7 rokov sa trepal MHD...
Samozrejme je panic lebo kto by chcel chlapa s primitínymi názormi a bez auta.
Auto v BA nepotrebujem. Mam kopec hobby a nikdy sa nenudim. Osobne nemam chut niekomu vsetko platiť. Ked zena nieco chce, tak nech si na to zarobi ako ktokoľvek ini. Chcem partnerku, nie prívesok alebo sluzku. Riad si hned po jedle umyjem, vysavam 1x do tyzdna. Deti nechcem.
Vacsinou take lenive a pohodlne, ze si chcu rovno sadnut na hotove. Pri tom sa vyhovaraju na tvrdu a tazku pracu v domacnosti, ktoru vacsinou nikdy nerobili, ani nebudu robit a ani nechcu robit. Lebo tak to vraj robili zeny v dobe kamennej.
merkur_venusa odpoviem ti veľmi rád.
áno mám vlastné bývanie, áno viem sa finančne postarať o rodinu a mám za čo zariadiť detskú izbu.
Ale nemám na 3 luxusné dovolenky za rok, nemám na nové auto každé 2 roky a nemám na to platiť drahé podniky a kaviarne na dennej báze. A to je to čo 90% žien dnes očakáva.
A preco vsetci muzi, ktory taha nad 25 a su panici, obvinuju vsetky zeny, ktore ich prehliadaju, zatoze maju zaujem o schopneho jedinca a nie takeho, co sa len lutuje a nestaci mu uz pravacka, hoci dovtedy mu bohate stacila?
"""Ja veru žiadneho muža nepotrebujem, aj tak by len chľastal, fajčil, povaľoval sa a ešte by som musela okolo neho vo svojom (!) byte upratovať a variť mu. A ešte byť k nemu vždy milá a usmiata, aby bol pánko spokojný. Načo by mi bol? Len na príťaž."""
Presne tak, načo pre kúsok klobásky kupovať celé prasa.