Ako ste stravili dnesny den? Ja nijako ..

Tutenstein_xD

Je jedna pravda, že človek, keď chce, tak vie veľa činností robiť sám. Človek môže ísť sám sa poprechádzať, alebo ísť nakupovať, môže ísť sám na kúpalisko, do posilky, do kina, do mesta na zmrzlinu. Človek môže robiť sám naozaj čokoľvek, len je niekedy dosť ťažké premôcť sa, ak sa človeku nechce ísť samému, a radšej by išiel s niekým ako sám.

petronneta

maniodepkar, ak nezdvihneš zadok, tak nijako ten deň nestráviš. Je rozdiel medzi žiť a existovať. Ak Ti stačí existovať, nech sa Ti páči, len tu potom neskuvíňaj, ako si nešťastný, lebo to Ty si si zvolil túto formu.

SmoIko

Ja som rano vstal, kavocka, ciga, osprchoval sa, sadol na motorku, siel ju umyt a natankovat, potom som siel do banky si vlozit peniaze, potom som siel na obed do restiky, dal si dalsiu cigu, potom som siel na jazdu s chalanmi do Rakuska, previezli sme sa asi 100 km, pokecali. Potom som siel pozriet ako pokracuju prace na stavbe mojho domu, teraz som sa vratil, volala frajerka, ze ma ovulaciu a je tak nadrzana, ze ma znici v posteli, tak sa tesim a momentalne ju cakam. Akurat som jej napisal, nech cestou vezme nejake vino alebo burciak :)

Tutenstein_xD

Ráno som bol v obchode, keď som prišiel, tak som si domaľoval bielou farbou pás pri strope, pretože som maľoval steny. Potom som si povysával izbu, najedol som sa, počúval pesničky, hral som hry na PC a teraz sledujem stream jednej slečny, ktorá je vo Švajčiarsku na jednej akcii.