Ako ste stravili dnesny den? Ja nijako ..

lojniss

Pracovny ako inak. Sa cudujem, ze si ho nevyuzil nejako! Keby mam volno, tak by som isto isla na kupalisko alebo nejaky vylet.

swistica

Smolko - ak si teda naozaj lekar, preco venujes energiu vkladaniu nepodstatnych obrazkov s cislami? Porad radsej ludom v temach o zdravi ;-)

SmoIko

Defcon, vzil som sa do tvojej situacie, co tu pises a asi sa ani vobec necudujem, ze si taky, aky si. Mna by to tiez asi zmenilo k horsiemu, ze by som sa stal zatrpnuky a zlostny na vsetkych. Hlavu hore, zivot ide dalej. Drzim palce.
Tutenstein, ty si tiez zazil nieco zle v zivote?

Defcon

Hana, na toto forum prispievam zasadne v pracovnej dobe . A navyse som stastne rozvedeny, takze so synom som vdaka praci a pristupu byvalky pomerne zriedka. Staci taketo zdovodnenie ? A ty ? Preco sa radsej nevenujes svojej rodine ?

Kcmk

Preco, mna to napr.zaujima, ze kolkokrat dava svoju frajerku za den dolu asi s nou nemava nudny sex a vie, co s nou ma robit.

Hana32

Defcon ty mas 12 rocneho syna a travis tolko casu na internete? Ja vidim, ze si tu hocikedy aj v noci. Nemal by si sa mu radsej namiesto toho viac venovat?

Defcon

Podla mna je smolko len mladucky truhlik, snivajuci svoj mokry sen o dome a frajerke. Tie jeho screeny dokaze vyrobit aj moj 12 rocny syn a vychvalovat sa takto peniazmi a sexom je naozaj trapne pre kazdeho 18+

Tutenstein_xD

SmoIko ak si si nevšimol, tak narážam stále nato, ako si tu opisoval, koľkokrát si mal sex so svojou frajerkou za deň, ale to radšej ignoruješ a stále narážaš na tie svoje peniaze. Asi nevieš pochopiť, čo ti tu celý čas vysvetlujem. Viackrát to už písať nebudem. Nabudúce, keď sa ťa bude niekto pýtať, aký si mal deň, tak mu nemusíš opisovať, koľkokrát si za deň sexoval s frajerkou, je to pod úroveň každého človeka a nikoho to nezaujíma. Lekár si, ale určite mladé ucho, v ktorom sa ešte stále búria hormóny, alebo sa jednoducho len nevieš v určitých veciach chovať ako dospelý chlap.