Ako ste stravili dnesny den? Ja nijako ..

TomFis

Ja som bol včera v BB cely deň na plážovom s kamarátmi, potom sme sa išli najesť na mekáč takže super deň :) Dnes ideme na festival Skaly pri Žiline. Bude tam mix žánrov, my ideme kvoli DnB ale budú tam aj medial banana alebo Corben Dalas takže do nedele zase program vybavený. Milujem festivaly, stanovačky a s priateľmi je vždy dobre.

Xxl35

Kto sa hanbi ma prazdne gamby.Zamysli sa, ci cely zivot chces sediet sam doma alebo to risknes a pojdes aj sam A spravis si pekny program.V posilovni stretavam chalanov co su sami, na plavarni, na boxe.V kine som uz bola sama dokonca na diskoteke, co bol sice trapas, ale stretla tam znamych tak nakoniec to dobre dopadlo.Potom mozes ist do mesta sam na kavuN na bycikel na plavaren alebo kupalisko Teraz v lete su v amfiku kina zadarmo, byvaju koncerty.Alebo ist si dat obed do Mc Donaldu.Alebo do Viedne si pozriet centrum.Ak vsetko zavrhujes neostava ti nic ine, len sediet doma lutovat sa a fnukat do vankusika.Pripadne zavolat bratovi sestre kamaratovi kamoske brstrancovi alebo prinajhorsom oca zobrat a vyrazit di fo mesta.Mozno by si ajj byvalych spoluziskov mohol kontaktovat.Ja som si kamosov nasla aj na kruzku a mimoskolskych sktivitach.Alebo mozes isr este na termalne kupalisko do wellnes centra ci Tatealandie.Podla toho v ktorej casti byvas.My s msmou chodime sj do Zoo ked sa velmi nudime a s kamosom chodim na ping pong tdnis bycikel korcule a na kupalisko.S kamoskou do restiky ale uz ma volala aj do lesa na prechadzku.Moznosti mas milion

pracaDoma

Kasli na to, v kazdej teme si ludia riesia "to svoje", zvlast ked sa autor temy chvilu odmlci a sami su vraj vsetci, len podaktori sa dokazu prekonat, asi ked uz nemaju na vyber a musia nakupit neake tie rozky, akurat, ze zajtra nezozenies ani tie, kedze su obchody zavrete.

maniodepkar

Ludia, ludia!!!
Preco da tu hadate?!
Nezakladal som temu nato aby ste sa tu urazali?
Podstatne je ze zajtra je opat volny den a zas nemam kam ist a sam ist nechcem. Je mi to trapne chodit niekam sam.

Defcon

llnzzda, luto mi to bolo pred 10 rokmi po rozvode. Byvalka si myslela, ze cez syna ma bude vydierat . Hm. Dal by som jej viac, keby povedala na rovinu, ale ked ho zacala zneuzivat, tak som vsetko stopol, odmietol vsetky stretavky a vyskrkol ich zo svojho zivota v ramci hesla : LEPSI UPLNE ZLY KONIEC AKO SA PLACAT V BLATE. Po 5 rokoch to pochopila a zacala nadväzovat diplomaticke styky, lenze teraz je to podla mojich pravidiel. Ekonomika nepusti. Ked jej pri rozvode slubovali svokrovci a jej dedo financnu podporu, tak sa spolahla. Lenze podporovali ju pol roka a potom zistili, ze na to nemaju.
Teraz mame podla mna, najlepsie vztahy od vzajomneho zoznamenia-)

itckar

Je to o tom ako si život zariadime. Keď vám do toho budú kecať kadejakí chuj*si, tak budete život iba prežívať. Pred svadbou sex nie a po svadbe? Po svadbe prídu hneď deti, nebudete stíhať, nevyspatý, večer zmordovaní padnete do postele. Sex iba za účelom plodenia detí - farári, po 1.5 ďalšie dieťa, 2x toľko práce a ak vám nesvitne, tak za ďalšieho 1.5 ďalšie dieťa. Rodičia/svokrovci potrebujú opraviť svoj dom, super, urobme podkrovie, dvojgeneračné bývanie, hurá vložte do toho svoje peniaze, keď je vložené, tak manželka tu nechce bývať atď.
Žite život podľa seba, aj tak vám nikto reálne nepomôže.

Marokokoko

Tiež nič také nerobím, mám home office a kúpil som si dovolenku akurát.. Cez www.boataround.com a pojdem vyvenčiť psa veečr, možno si zabehať a všetko

itckar

@SmoIko - máš sa fajn, máš peniaze, dom ti stavajú, máš frajerku čo má rada sex ... ja som študoval a toľko zďaleka nezarobím. V sobotu som od rána drel na stavbe, vstával som o 05:00 aj tak tam nestíham, lebo tam robím iba sám, frajerku som mal iba takú "veriacu", takže o ho*ne, hriech nebol, ale čo z toho. Tak život iba prežívam a ty ho žiješ. Nech sa ti darí:)
P.S. To je tak, keď niekto žije život podľa seba a niekto ho žije naliňajkovaný farármi atď.