Nikde som dnes nesiel napriek tomu ze je pekne a sedim doma a je mi smutno.
Aky bol vas dnesny den?
Ako ste stravili dnesny den? Ja nijako ..
Tuteinstein, logicky, nepozname sa, co by som z toho mal, ak by som sa chcel anonymne chvalit? Ved ani nevies komu mas zavidiet. Ak by mi o to islo, tak sa predstavim svojim menom. Jednoducho som tu chcel dokazat svoju pravdu a aj to, ze vsetko co som pisal je uplna pravda, lebo ma nahnevalo, ze mi tu neverite. Dost si na tom potrpim, ze hovorim pravdu a dost tvrdo ludom do oci. A ked sme uz pri tom, tak sa nehanbim ani za svoj prijem, je legalny, zdaneny, tak ho mozem povedat komu chcem. Ak sa niekto hanbi za ten svoj a radsej osocuje inych, je to jeho problem.
A ked uz tak, tak by sme boli zvedavi aj na nejake pikantne podrobnosti z toho sexu. Aby nakoniec zo Smolka nevyslo to, ze pod pojmom sex s partnerkou ma na mysli, ze mysli na kamaratku a pritom masturbuje.-)))
Ozaj, Smolko a kolko krat si bol dneska cikat ?
SmoIko dokázať si to chcel len preto, aby si sa pochválil a nič viacej. Priznaj si to aspoň. Ako lekár, ktorý má vysokú školu by si púšťal vedla ucha komentáre, ktoré sa snažia tvrdiť, že tie peniaze nemáš a vymýšľaš si. Ani by si na to nereagoval. Tak isto si sa musel pochváliť koľkokrát si mal za deň so svojou partnerkou sex.
Človek, keď sa pýta, že "aký ste mali deň", tak sa pýta na činnosti, ktoré ľudia vykonávali, ale určite nikoho nezaujíma, koľkokrát si súložil so svojou partnerkou. S týmto sa chváliť a dávať niekomu najavo, že koľkokrát som to za deň robil s frajerkou, je podľa mňa na dosť nízkej inteligenčnej úrovni.
Keď sa ťa spýta aj tvoja mama, alebo kamarátka, kamarát, že aký si mal deň, tak tiež im povieš, že bol som tam a tam, ale taktiež som mal trikrát za deň sex s frajerkou ? Ale tak, asi by si s tým nemal problém.
Defcon ty musis byt velmi nestastny clovek, ked sa takto inym vysmievas a obvinujes. Vies skus si najst ludi, ktori ta budu mat radi, ja mam naozaj dobry pocit byt v partii, kde je sranda a ked niekto potrebuje pomoc, tak kazdy z nas pomoze ako vie. A ked si kyvnete, tak obaja z toho mate radost, hlavne v dnesnom svete, kde si nikto nikoho nevsima.
smolko už to nechaj tak, nemusiš nikomu nič dokazovať a hlavne nie luďom na tomto fore.. A ten učet si fakt nemusel ukazovať xD
Smolko, vyjadrujes sa a chvalis ako bezprizorne 5rocne decko. Nechapem preco by dospely clovek na tomto fore priznaval kolko zaraba a kolko ma na ucte.... to by spravilo fakt len to 5 rocne dieta.
Tutenstein, je to tu anonymne a tak moze byt clovek uprimny a nechvalim sa peniazmi, len som chcel dokazat, ze si nevymyslam, lebo som aj pisal, ze som bol vlozit peniaze do banky, tak som to chcel dokazat a jasne, ze ludia zarabaju aj viac. A potom ma tu Defcon obvinil, ze som to sfalsoval, tak som sa snazil dokazat, ze nie. Tento ucet mam ako bezny, mam este ucet v mBank, tam mam ovela viac, lebo odtial financujem stavbu domu, ale to vam tu davat nebudem, lebo tu lyncujete ludi za hluposti doslova. Ale fakt nechapem, preco vas to tak vytaca, vsak kazdy mame svoju pracu, kde si zarabame na zivobytie. Vsak aj ty mas urcite nejaku vyplatu a ucet v banke, cize takisto ako ja, tak preco?
Mne tiez kolega ukazoval ucet ale mal tam len 2000€
A mal drahe auto vlastny byt, ale sa mi nepacil.Doterny bol jak vos.Hovorim mu"podme na kavu si sadnut sa porozpravat"
On ze ano, ale budeme ju pit v jeho spalni.Uz som vedela, kolka bije
:-))
To ako autobusari si mavaju do zblbnutia. -))))))))
ty si lekár ? A pritom tu vypisuješ, koľkokrát si mal s frajerkou sex a ukazuješ tu svoje úspory na účte ? Asi by si mal zájsť za lekárom :)
Sú ľudia, čo od teba zarábajú o 100000x viacej, a nemusia hádzať screeny zo svojho účtu, koľko majú nasporené, alebo nemusia ľuďom vešať na nos, koľkokrát mali so svojojou ženou sex. S tebou nebude niečo v poriadku.