Nikde som dnes nesiel napriek tomu ze je pekne a sedim doma a je mi smutno.
Aky bol vas dnesny den?
Ako ste stravili dnesny den? Ja nijako ..
Tutenstein, chodim sem kvoli tomu, ze som lekar a zaujima ma tento portal.
Defcon, je to printscreen z aplikacie Tatrabanky. Urobil som este jeden s viac udajmi a grafom. Ja mesacne dokazem usetrit viac ako 2.000 eur ako podla neho vidis, kedze chodim na zahranicne staze a aj prednasam. Ja nechapem, co vas tu na tom tak vytaca? Ci vam zle robim? Ved sa nikomu nevysmievam, neponizujem, neurazam, neobvinujem z klamstva, len som jednoducho napisal, ako sim stravil vcerajsi den. My sme motorkari, mame sa radi, drzime spolu, kazdy kazdemu dopraje, ked ideme okolo seba oproti, tak si vzdy kyvneme rukou, ja taketo spravanie, ako je tu nedokazem pochopit.
Smolko, tuto zas ja pridavam scan z appky :
24.08.2019 PRIJATA PLATBA 2.700 eur
24.08.2019 DISPONIBILNY AKTUALNY ZOSTATOK 504.495.292 eur
Dufam, ze mi veris, aj vsetci ostatni.-))
Človek, ktorý by mal takto naplánovaný deň by ani len nepomyslel, že by navštívil stránku Zdravie.sk, a ešte aby prispieval komentármi do nejakej založenej témy. Človek, ktorý je pri peniazoch, tak premýšľa a vykonáva nejaké iné činnosti, nie chodí po fóre a píše ako sa on má dobre a ešte koľkokrát za deň má sex s frajerkou. Iba hlupáci môžu veriť tomu, čo ten človek tu vypisuje.
Tupec to je scan z appky. Truľo si tu jedine ty DeBcon.
Smolko, to je u teba vypis z banky ? Ja tam vidim akurat par pismeniek a cisel, ktore dokaze ktokolvek napisat v posratom poznamkovom bloku. Len tak mimochodom, za datumom je vzdy presny cas. A nikdy si nepis bankovy vypis na ciernom podklade , to nerobi ziadna banka, lebo je dokazane, ze cierna na bielom je lepsie citatelna.... trulo
Ludia smiem sa vas opytat, preco sa takto spravate, ked vam clovek napise pravdu, co robil? Prikladam vypis z banky, ze co som si vcera vlozil a kolko mam na ucte, nechapem, preco pochybujete o stavbe domu, to akoze som jediny na Slovensku, ci co? Vsak makam, dari sa mi, tak si to uzivam a? To ste tu vsetci iba taki nestastny?
A frajerka bola vcera super a pokracovali sme aj rano, vcera mala 14. a dnes 15. den cyklu. Prave sme na vylete na motorke, zastavili sme sa na zakusok a pozdravuje vas vsetkych tu :) a zite naplno a nebudte nestastni vam vsetkym zelame!
budte opatrni, sleduje vas
autor odkial si?
Ta zajtra choď.
Smolko mi tiez pripada vymysleny, ale teoreticky je mozne mat motorku, stavat dom a vecer sex s frajerkou. Mne mal prist kamarat z Londyna chcel ist na hrad a do Viedne na otocku, rezervovala som si vikend prenho na poslednu chvilu to odriekol tak som mu napisala referat na temu co si o nom myslim a vymenovala jeho chyby za poslednych 10 rokov na co som cakala, ze ma dozivotne zablokuje a len odpisal co sa pajedim.Potom som si pozrela tanecny film upiekla kolac isla na bycikel,
a Precitala Krimi revue, pozerala Hills na Mtv, kvoli Audrine. Pocuvaj ty co si registrujes tuto uz 10x moju prezyvku mas nejaky problem? Energiu investujes do takychto veci- chod zbierat odpadky a veci do zberu aspon spravis uzitocne nieco pre tuto planetu.Neviem ci mas problemy s obezitou a naco vobec toto forum navstevujes ale si otravny jak osa v zadku . Tak mi povedz svoje meno.Alebo anonymne za pc si velky frajer? Asi ta nikto nechce ked mas potreby sa takto prezentovat.Hovorim, chod zbierat odpadky a separovat stare flase aspon nejaky osoh z teba bude