Ahojte, takže už tu píšem niekoľký krát. Lekári mi stále nevedia pomôcť ak by ste poznali niekoho kto sa venuje nejakej diagnostike problémov čo na to nikto nevie prísť tak Vás poprosím o kontakt.. som zúfala každý týždeň mám problémy nechodím ani do práce. Je to už 5 mesiacov všetky tieto príznaky sa mi neustále striedajú v rôznych kombináciach
Bolesti krku a hrudníka pri dýchaní bolesti chrbtice, bolesti v hlave, bolesti celého tela rúk nôh, bušenie srdca tep 100-110 a tlak nízky 100na 60, teploty max 37,5, problémy s dýchaním, upchatý nos, nevoľnosť po najedení, niekedy zahlienený krk, dusenie na kašel, pocit popáleného jazyka, štípanie dýchacích ciest, neustále krútenie hlavy, neschopnosť rozmýšľať, svrbenie celého tela bez vyrážok, zákal sklovca, únava
Problémy ktoré mi boli zistené IGe zvýšené 135, štítna žľaza trošku zvýšená funkcia, pankreas znížená funkcia, prekonaný vírus cca pred 5 mesiacmi, infekcia ureaplasma - doliečená
Problémy ktoré mi boli vylúčené - tetánia, poruchy mozgu bolo robené ct aj mri, zrak, sluch,