Lekár ako dr. House???

Príspevok v téme: Lekár ako dr. House???
Lara8888

Ahojte, takže už tu píšem niekoľký krát. Lekári mi stále nevedia pomôcť ak by ste poznali niekoho kto sa venuje nejakej diagnostike problémov čo na to nikto nevie prísť tak Vás poprosím o kontakt.. som zúfala každý týždeň mám problémy nechodím ani do práce. Je to už 5 mesiacov všetky tieto príznaky sa mi neustále striedajú v rôznych kombináciach

Bolesti krku a hrudníka pri dýchaní bolesti chrbtice, bolesti v hlave, bolesti celého tela rúk nôh, bušenie srdca tep 100-110 a tlak nízky 100na 60, teploty max 37,5, problémy s dýchaním, upchatý nos, nevoľnosť po najedení, niekedy zahlienený krk, dusenie na kašel, pocit popáleného jazyka, štípanie dýchacích ciest, neustále krútenie hlavy, neschopnosť rozmýšľať, svrbenie celého tela bez vyrážok, zákal sklovca, únava

Problémy ktoré mi boli zistené IGe zvýšené 135, štítna žľaza trošku zvýšená funkcia, pankreas znížená funkcia, prekonaný vírus cca pred 5 mesiacmi, infekcia ureaplasma - doliečená

Problémy ktoré mi boli vylúčené - tetánia, poruchy mozgu bolo robené ct aj mri, zrak, sluch,

Zuzka8

Ahoj Lara, tak kým nevieš ani jednu dg., alebo príčinu, tak poď postupne utišovať jednotlivé príznaky.

U imunologičky uvidíš, čo Ti povie, avšak neviem či ona dáva test na alergie aj na rajčiny a pod. Inak to čo písal okoloidúci nie je od veci, SIBO si môžeš dať potvrdiť alebo vylúčiť a tiež iné intolerancie na potraviny. Lebo ty môžeš mať buď alergiu na nejakú potravinu alebo intoleranciu. To je rozlyšná vec into a alergia.

Skús vypýtať od imunologičky či Tí urobí aj testy na imunitu, ak by si ju mala slabú, zníženú, tak Ti dá kúru, nech Ti to trochu posilní telo. A možno Ti dá na tú nádchu sprej do nosa, čo sa môže dlhodobo užívať.

Veľa ľudí na nízky tlak užíva ako liek napr. zelený alebo čierny čaj, kt. obsahujú kofeín a tak Ti zvýšia tlak a malo by sa Ti uľaviť od príznakov, ktoré spôsobuje nízky tlak. Napr. ranná únava. Inak nepi moc instantné kávy, podľa mňa sú škodlivé, a najmä na lačno sa nemôžu. Tebe by mohla uškodiť na trávenie. Radšej ten zelený čaj, on aj chráni telo.

Tie bolesti svalov a kĺbov, niektoré lieky môžu mať takýto vedľ. účinok. Ak to nebude ono, tak si môžeš kúpiť ohrievače vankúš, obilninový, ten tlmí bolesti svalov. Aj horúca kúpeľ. Tiež popreťahovať svaly, nech sa prekrvia. Máš aj nevýkonnosť?

Okoloiduci

Daj si urobit test na sibo, to je prerastanie bakterii v tenkom creve, robia to v ba, najdi si na nete kde, je to dychovy test, neboli, mas v tele nejaku sarapatu, znizena funkcia pankreasu moze sposobit toto prerastanie, kedze sa v dostatocnej miere netvoria enzymy potrebne k traveniu
su to bakterie na mieste, kde nemaju co hladat a mozu sposobovat celu radu tebou uvedenych problemov, z toho moze,nastat aj histaminova intolerancia, tiez si daj urobit testy, dalsie testy serologie na virusy, boreliu atd., posilnit pecen sylimarinom, to je vytazok z rastliny

Diabetik1

Ak máš zníženú funkciu pankreasu, nemôže ísť o začinajúci diabetes? Pocit popaleneho jazyka, svrbenie celého tela, točenie hlavy, po jedle búšenie srdca-vysoká hladina cukru. Možno aj pociťujes smäd ci často mocis alebo kŕče v nohach nemáš?

Tomas 12345

Nevoľnosť po najedeni máš z tej teploty, a taktiež ten nízky tlak a vysoký pulz. Otázne je z čoho máš tie pretrvávajúce teploty ? Myslím že za tým je nejaká infekcia - chlamýdie, borelióza. Robili ti testy na infekcie ? Prípadne na parazity ?

,

dr_house5

nafukovanie bruvcha a to tečenie z nosa máš pravdepodobne potravinovú alergiu,.. ako si aj nižšie písala po jedle problemy, alergicke vyražky... problemy s dychanim...

Lara8888

Koľko máš rokov? Aké otravy a infekcie si prekonal? Mal si amalgámy, očkovanie, rakovinu, HIV, boreliu, encefalitidu... Aké lieky si bral za posledný rok? Bolo tam veľa antibiotík? Alebo nejaké iné? ... Nemám krištálovú guľu, musíme nájsť príčinu.

Infekciu iba ureaplasma na tu mi prišli až po možno 9 rokoch gynekol. problémoch na to som mala 10dní antibiotiká inak vôbec žiadne problémy, ureaplasma sa liečila tak pred 3 mesiacmi, očkovania iba mám iba tie základné povinné ako všetci a inak som nikdy nebola chorá okrem slepého čreva mi nikdy nič nebolo, od detstva trpím zápchou uplne od bábätka a posledný rok mi nafukovalo brucho strašne a upchával sa mi nos ... mám 26 rokov