Lekár ako dr. House???

Príspevok v téme: Lekár ako dr. House???
Lara8888

Ahojte, takže už tu píšem niekoľký krát. Lekári mi stále nevedia pomôcť ak by ste poznali niekoho kto sa venuje nejakej diagnostike problémov čo na to nikto nevie prísť tak Vás poprosím o kontakt.. som zúfala každý týždeň mám problémy nechodím ani do práce. Je to už 5 mesiacov všetky tieto príznaky sa mi neustále striedajú v rôznych kombináciach

Bolesti krku a hrudníka pri dýchaní bolesti chrbtice, bolesti v hlave, bolesti celého tela rúk nôh, bušenie srdca tep 100-110 a tlak nízky 100na 60, teploty max 37,5, problémy s dýchaním, upchatý nos, nevoľnosť po najedení, niekedy zahlienený krk, dusenie na kašel, pocit popáleného jazyka, štípanie dýchacích ciest, neustále krútenie hlavy, neschopnosť rozmýšľať, svrbenie celého tela bez vyrážok, zákal sklovca, únava

Problémy ktoré mi boli zistené IGe zvýšené 135, štítna žľaza trošku zvýšená funkcia, pankreas znížená funkcia, prekonaný vírus cca pred 5 mesiacmi, infekcia ureaplasma - doliečená

Problémy ktoré mi boli vylúčené - tetánia, poruchy mozgu bolo robené ct aj mri, zrak, sluch,

beztitulu

Lara88: Kolko amalgamov si mala a ako dlho? Kolko amalgamov mala tvoja mama a ktore dieta si v poradi?

Ortut je nebezpečný jed, zisti si o nej niečo. Napríklad ničí nervy, preniká do buniek a poškodzuje ich, smrteľná dávka v krvi je menej ako mikrogram a zomiera sa po pár týždňoch, viaže sa na sýru v bielkovinách a preto nechce ísť von z tela, predáva sa na dieťa v tehotenstve... vyparuje sa pri teplote nad 20 °C ale z amalgámov pomaly, preto cloveka hned nezabije ale sposobi mu roky utrpenia a roznych chorob pred smrtou, hoci v jednej plombe je asi gram ortute.

Ortut sa z tela da odstranit - odstranenie amalgamov, vytrhnutie zubov v ktorých boli amalgámy, chelácia (odporúčam prírodnú - korenie a zelenina). Chelácia bude čistiť len krv, z tela sa bude ortuť odbúravať roky až desaťročia, prakticky musíš jesť zeleninu a korenia = chutná strava, celý život.

Fakt máš amalgámy? V EU sú zakázané.

Lara8888

a inak naozaj ďakujem všetkým lekári sa síce snažia ale nemajú na mňa toľko času aby si sadli a všetky príznaky spojili do jedného :( okoloiduci to mi dáva zmysel ďakujem za radu

Lara8888

ahojte, takže teplota nad 37 ako 37,4 37,3 37,5 určite nie je normálna a prirodzená, cukor je v poriadku manžel ma cukrovku a keď mi bolo aj veľmi zle dala som si mu zmerať 5,8 takže viem ako aj z krvných výsledkov že cukor je v poriadku , testy na boreliozu a chlamydie sú v poriadku, vírus aj infekcia boli prekonané ..... pohyb je v poriadku chodím na prechádzky aj k fyzioterapeutke teraz inak nešportujem keď mi je zle :( , teraz sa mi stala taká veci čo doteraz som nemala problémy s bušením srdca len občas ma oblial pot rozbuchalo sa mi srdce a bolo dobre. Jeden deň som mala silné bolesti chrbta nemohla som sa ani pohnuť a celý deň som spala starka mi dala liek od bolesti na predpis večer ráno som mala tep 110 asi 6 hodín tlak 96 na 60 potom mi začalo byť lepšie vypila som mandľové mlieko tep 90 aaa vtedy ma napadlo hľadať intolerancie a vplyv liekov ...... mandľové mlieko, káva, lieky, nealkoholické pivo, paradajky atď mi naznačujú ten histamín len dúfam že ma už lekárka nevysmeje :( objednala ma na november a dovtedy asi umrem lebo sa denno denne trápim :(

nepistebludy

kriste pane, vy čo tu píšete bludy 37,5 nie je teplota!!!
ved chodte s tým za lekárom a vysmeje vás... som zdravoťáčka s praxov,..takze niečo o tom viem, tak tu nepíšte bludy... je teplo!
pojdem si zmerať teplotu (keby som mala čím lebo teplomer doma nemám! ) a tiež by som mala 37,5

beztitulu

Tiež je podstatná pestrá zdravá strava, málo stresov, dostatok spánku, šport. Asi si píšem sám so sebou...