Strach zo smrti a pocit že zomieram

Tomas 12345

Príspevok 14: 49 som nepísal ja.

radsejbeznicku :

A čo z toho máš že môžeš mať žien kolko chceš ? Co ti to osoží ?

Tutenstein_xD

radsejbeznicku však ako ti píšem. Dlho sa tu už neohreješ. Zatiaľ si to užívaj kým môžeš. Týmto končím debatu s tebou a prajem ti pekný zvyšok dňa :) Je Piatok, tak si nájdi lepšiu robotu.

radsejbeznicku

tutifruti - to som ja, prvy radsejbeznicku. Tu mas nazorny priklad, ze takych ako ja je tu viac. Ja pisem do jednej diskusie vzdy iba s jednym nickom. Toto su dalsi ludia.

Tutenstein_xD

Už sa nestrápňuj s toľkými nickmi. Dobre ti radím. Ak náhodou nevieš, tak admin vidí podľa IP adresy, komu tie nicky patria, takže vidí, pod koľkými nickmi vypisuje jeden a ten istý človek. Nie je ti to už trápne ? Keď vidí, pod koľkými nickmi vypisuješ ?

Ak si dospelý človek a rodičia na teba zvysoka kašlali, keď si bol dieťa, tak viem pochopiť, že si psychicky natom zle a toto je tvoj únik z reality, vypisovať hlúposti, ktoré sa v tvojej hlave rodia.

Dospelý človek so zdravým rozumom a zdravým zmnýšľaním nepotrebuje do jednej diskusii prispievať aj pod troma nickmi. Je to dosť trápne na dnešnú dobu. Keby si išiel aspoň s dobou, ale ty si sa zasekol niekde 10 rokov dozadu.

Ale tak ty si človek, čo si nedá povedať. Kludne pokračuj v tom čo robíš. Dlho sa tu neohreješ.

radsejbeznicku

Tutifruti nereaguj. Nepisal som to ja. Niekto mi zobral nick. Dakujem, ze si chcel pomoct. Porozpravame sa inokedy.