Veľmi sa bojím smrti, zaniknutia. A dosť často mávam myšlienky že zomriem v mladom veku(mám 21 rokov) a že zomieram, že mi zlyhávajú organy. Už ani na nič iné nemyslím len na ten strach a tie myšlienky že už tu dlho nebudem. Viete mi poradiť čo robiť?
Strach zo smrti a pocit že zomieram
mne trochu pomaha ked si pri takych uvahach nakoniec poviem, ze takych ako ja je tu vela, a to co som nestihol urobit, premysliet, stihne niekto iny. Mozno, za trochu odlisnych okolnosti. V urcitom zmysle sa presvedcim, ze sme si viaceri podobni a teda, ze vlastne aj ked zaniknem, tak niekto iny sa dostane do podobneho rozpolozenia a bude pokracovat. Je to take klamanie sa, snazim sa nemysliet na to, ze budu napriklad. zanikat spomienky ktore by som rad zachvoal. Alebo, ze sa uz nedozviem to alebo tamto.
Vidím, že tu zase niekto používa nicky iných ľudí. Chorý človek.
Raz ti to to ten najvyšší zráta aj z tými čo sa zabávajú na tom že niekomu rodič zomrel.Aspoň vidno aký si človek raz budeš ľutovať.
Mne sa žije lepšie aj bez teba.
Sonicka39 človek sa ti snaží pomocť, a ty takto ? Prečo to píšeš všeobecne ? Napísal ti to jeden človek, ako vidím, tak prečo hneď útočíš na všetkých ?
Vám odišli prepité mozgy už dávno.
Odporúčil by som ti navštívit psychiatra alebo psychológa. Určite sa o tejto problematike porozprávaj s rodinou, alebo teda s odborníkom. Myslím, že by ti vedeli viacej pomôcť, ako ľudia na tomto fóre. Treba ti tieto myšlienky z hlavy dostať preč. Určite by sa ti potom lepšie žilo.
Keď sa Tutenstein obesil.
Chyba ti viera. Myslíš si že po smrti nic nie je a preto sa jej až tak veľmi bojíš. Lenže po smrti nieco predsa len existuje. Pozri si svedectvo evanjelického misionára Percyho Colletta ktorý bol v nebi a vrátil sa odtiaľ naspäť aby nám podal svoje svedectvo. Verím že sa ti tvoja viera v nebo po zhliadnutí tohto videa zvýši.
mas pravdu, zlyhavaju ti organy, jeden organ ti uz odisiel, mozog!