Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osud a láska

Príspevok v téme: Osud a láska
Alonealon

Prečo je niekomu dopriata obojstranna láska a inému nie?Prečo? Prečo? Mám 20 rokov a nikdy som nezažila opätovanu lásku a určite ani nezažijem.Preco je osud taká svina?Niekomu dopraje a niekomu nikdy ani na chvíľu?Som priemerna žena ako hociktorá iná.Ziadna nadvaha ani nič.Tak prečo ini striedajú partnerov a ja budem do konca života bez lásky?Je natom niekto tak isto zo žien?

Libertz

vselico ma vyznam ked sa chce, ja som toho hodne precestoval, pre mna je aj do ziliny ist jako do vedlajseho mesta po tom vsetkom. Ked prejdes 9 casovych pasiem je to trosku o inom. Ale jako chces. Ono je to vzdy len o ludoch nie o vzdialenosti. A to hovorim zo skusenosti. Moja ponuka stale plati. Aspon za kec nic nedas cez mail..

Tutenstein_xD

To je jedna pravda. Mne napríklad hovoria baby alebo ženy, ktoré ma spoznali, že som fešák. Mamine kamarátky, ktoré ma niekedy videli vždy povedali taktiež, že má doma fešáka. A ty si myslíš, že to je všetko ? Napríklad na Pokeci, keď mám chuť s niekym si popísať, tak si myslíš, že mi nejaká odpíše ? 98% báb mi neodpíše, takže si môžem písať akurát tak sám so sebou. Niektoré odpíšu a hneď sa odhlásia, alebo odpisujú štýlom ako keby to robili vynútene.

Zato dievčatá a ženy majú RP plnú schránku. Nevedia komu skôr odpísať a či vôbec niekomu odpísať. Čo sa týka hľadania partnerov, tak ženy majú v tomto vyhraté. Určite viacej ako chlapi. Žena sa pekne nalíči, nahodí účes, pekne sa oblečie a hneď má okolo záujemcov, koľko chce. Nehovoriac o tom, keď má ešte peknú postavu a tváričku.

Muži to majú ale ťažšie. Pretože ženy nepotrebujú obkukávať nejakých chlapov, ktorí sa okolo nich premávajú v meste, alebo niekde v klube, či bare. Väčšina žien to berie inak ako chlapi.

Libertz

Alonealon- praveze ani nahodou, to si myslis len ty. Staci ked si das na seznamku profil s fotkou tolko ti ich napise.. zatialco priemerny chalan sa moze castokrat aj na hlavu postavit, zeny spravy casto ignoruju... cize tu si na velmi velkom omyle. Mohli sme sa aj spoznat ked to mame takto podobne predsa. Zistit o sebe viacej, tam nemas co stratit.

Alonealon

Libertz- neignorujem,ale ja by som sa skôr pýtala či tu nieje taká podobna žena a ty si chlap ty vždy budeš mať väčšiu šancu si nejakú nájsť..

Libertz

Alonealon velice sa stazujes ale ked je tu nekdo s podobnym osudom, tak to zvysoka odignorujes.. potom sa necuduj... iste su chalani co by ta chceli, len ty si ich ani nevsimas...