Prečo je niekomu dopriata obojstranna láska a inému nie?Prečo? Prečo? Mám 20 rokov a nikdy som nezažila opätovanu lásku a určite ani nezažijem.Preco je osud taká svina?Niekomu dopraje a niekomu nikdy ani na chvíľu?Som priemerna žena ako hociktorá iná.Ziadna nadvaha ani nič.Tak prečo ini striedajú partnerov a ja budem do konca života bez lásky?Je natom niekto tak isto zo žien?
Osud a láska
Fluidum23- nemám sa koho nato spýtať lebo nemám žiadneho kamaráta,bratranca nikoho proste takeho ani v rodine ani mimo..Ale vraví sa že tak ako človek vníma sám seba ho po čase začnú vnímať aj iní, že to zo seba vyžaruje tak neviem..
Bj_2: možno mi nebudeš veriť,ale áno som tak trochu možno veštica.Viem predvídať svoju budúcnosť.Doteraz vždy všetko čo som povedala tak sa aj stalo.Nielen mne ,ale napríklad aj kamaratke,sestre... Viem predvídať čo sa stane ..A cítim že to tak bude asi navždy.
To je to isté, ako niektoré ženy, ktoré chodila len so športovcami, alebo sú posadnuté chlapmi v uniformách. Niektoré ženy sú taktiež posadnuté chlapmi, ktorí majú vypracované telá a s inými by nechodili. Ale ako vždy hovorím, 100 ľudí 100 chutí.
Akoze muzov, ktori chodia iba s modelkami ja povazujem za psychicky chorych Su to krasne baby, ktore priroda obdarila, ale aka je ich zasluha, ze sa narodili krasne??Je to pekne na pohlad aj ja si rada pozriem Victoria secret.Kolke z nich sa prezentuju nahymi fotkami.Akoze ukazovat cecky milionom nadrzanych muzov s bananom v ustach to je vrchol toho co v zivote dosiahli? Niekedy si aj o nich myslim, ze neni su v poriadki .Dostali od Boha nieco naviac a totalne to rozmenia na drobne.Jedna baba, co chodi cvicit, farbi si vlasy ovlada make up ma zmysel pre modu da si vysoke stekle moze byt kus aj kocka aj ked sa tym suerbabam nikdy nevyrovna.Muzi tiez nie su vsetci Sylvester Stalllone a predsa sa zeny naucia zit aj s niekym inym.Celkovo tychto chlapov posadnutych modelkami povazujem za vadnych
Ja napríklad, čo sa týka vzťahov tak od strednej školy som nemal žiadny. Teda nikdy som nemal vzťah, pretože najdlhšie chodenie s dievčaťom bolo 4 mesiace. Chcem sa ale dostať k tomu, že ja sám o sebe si myslím, že nie som vyberavý typ.
Na druhej strane sa mi napríklad na Pokeci nepáči skoro žiadna, keď pozerám profily dievčat. Takiež keď si idem párkrát sadnúť niekde do baru s kamošmi, tak či sú to barmanky alebo zákazničky, tak sa mi taktiež skoro nikdy žiadna nepáčila, ktorú som tam videl.
Že by som bol naozaj náročný ? Alebo sa poväčšine na Pokeci registrujú dievčatá, ktoré taktiež márne hľadajú vzťah a v reálnom živote si ho nájsť nevedia, pretože sú to typy, ktoré nie sú extra očarujúce, po ktorých by šiel kadžý druhý chlap ?
Stále si o sebe ale myslím, že vyberavý nie som. Napríklad ja si nepotrpím nato, aby baba, ktorá by sa mi zapáčila musela mať perfektný zadok, pekné prsia, top postavu a nádhernú tváričku. Mne by nevadilo, ak by dotyčná mala menšie alebo väčšine prsia, či by mala väčší zadok alebo menší, či by bola do tváre ako modelka alebo by do tváre nebola nejaká extra krásavica. Je mi jedno, či by mala krátke alebo dlhé vlasy a či by ich mala blond, čierne, červené alebo ryšavé. Taktiež by mi nevadilo, ak by bola štíhla alebo by malá kilo, dve naviac.
Ty vvnimas seba inac ako ta vnimaju druhi.Tak im asi nieco vadi.Ja som sa raz tak rozpravala o sebe so svagrom a kamosom a mamou a dozvedela som sa na seba veci o akych som nemala tusenie.Nemozem to takto verejne...Ze som flegmatik namyslena hento toto a ja sa vidim uplne inac napriklad
Alonealon - cital som len prvy prispevok - dokaz, ze "a určite ani nezažijem". Chcem dokaz na to. Si nejaka vestica, aby si vedela, co ta caka v buducnosti? Na zaklade coho si vyslovila tuto vetu "ze urcite lasku ani nezazijes".
alonealon: to co popisujes je dost cudne asi narazas na take typy proste alebo neviem. Ja uz som spoznal vela ludi roznymi sposobmi a tiez je to taketo divne. Neskutocne ma to stve a clovek je z toho smutny. Jasneze podobne ako ty to nedavam najavo. Holka by v tomto mala mat praveze vyhodu narozdiel od chalana. No ked ty aj iniciujes hm. Ved hovorim proste sa mi ozvi, urcite by sme si mali o tom co povedat.
No vies co takto sa pravdu nedozvieme.Budes sa musiet niekoho spytat.Mas nejakeho najlepsieho kamarata svagra niekoho kto ta dobre pozna ma ta rad a pobavili by ste sa na tutu temu, ze co robis zle? Moj svagor je uprimny, ten by mi hned povedal co si o mne mysli.Priamo sa spytat ked pojdes na diskoteku chalana pobavite sa a on sa zacne vykrucat- na rovinu- preco si myslis, ze nie som ta prava a nechces dalej pokracovat alebo take nieco? A nieco ti bude musiet povedat.Inak mozes len hadat a cely zivot sa trapit.Mozno, netvrdim nieco robis ani si to neuvedomujes.Netvrdim ze v tebe je chyba, ale proste musis sa spytat niekoho
Fluidum- Práveže nemám problem začať konverzaciu ako prvá.Nikdy som nemala problém usmiať sa na chlapca alebo ho vziať tancovať na diskoteke.Hanbliva v tomto určite niesom.A vždy to všetko dopadlo tak že maximálne pár dni sme si popísali dva krat vyšli von a tym to vždy haslo.Nebola som negatívna,nemala som nikdy pri chlapovi opuštacke reči ani nič.Praveze vždy som bola vysmiata,kamaratska.Tak nechápem prečo vždy nič.Žiaden sa do mňa nezalubil.Aspon nie ten koho som chcela ja.
A uz si muzov oslovila aj prva ty? Ked sa ti nechce cakat, zacni konverzovat prva a nemusi to byt hned o laske.Budes sa cudovat kolki muzi su tomu otvoreni.I ked ta prvi neoslovia, mozno sa aj potesia, ze ich niekto bali.Ja mam s tym dobre skusenosti.Netreba sa hanbit...Alebo si sa aj prva usmiala na niekoho? Mne sa este nestalo, zeby niekto zle zareagoval.Vacsinou posmeleni ta potom aj oslovia.Aku iniciativu vyvyjas v tomto smere?