Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osud a láska

Príspevok v téme: Osud a láska
Alonealon

Prečo je niekomu dopriata obojstranna láska a inému nie?Prečo? Prečo? Mám 20 rokov a nikdy som nezažila opätovanu lásku a určite ani nezažijem.Preco je osud taká svina?Niekomu dopraje a niekomu nikdy ani na chvíľu?Som priemerna žena ako hociktorá iná.Ziadna nadvaha ani nič.Tak prečo ini striedajú partnerov a ja budem do konca života bez lásky?Je natom niekto tak isto zo žien?

Alonealon

Tuteinstein- ďakujem za prvú normálnu odpoveď.Ano asi to musím tak brať že nie každý ma v tom šťastie a ostane do konca života sám.Jasne silou mocou si nechcem nájsť ,zas netužim byť s nejakým ozranom alebo tyranom.Som zato,že radšej sama ako v zlom vzťahu.

Tutenstein_xD

V živote to jednoducho tak chodí. Niektoré ženy alebo chlapi majú toľko nápadníkov okolo seba, žeby si mohli meniť partnera každého polroka. Jednoducho niektorí ľudia majú v živote vyhraté, čo sa týka nápadníkov.

Niekto má za život jeden vzťah, druhý päť a niekto si za celý život nevie nájsť poriadne ani len jedného človeka s ktorým by išiel do vzťahu. Niektorím ľuďom stačí, že výjdu z domu na ulicu a už si ich obkukávajú opačné pohľavia a doslovne ich balia pohľadom.

Niekto sa zase môže pretrhnúť, aby sa niekomu páčil a nikto si ho ani len nevšimne, či už v škole, robote na verejnosti. Jednoduchu ta musíme brať tak, ako to je.

Taktiež je podľa mňa dosť zlý krok, že si človek silou mocou chce nájsť partnera. Niekedy to nedopadne dobre a človek si nájde niekoho, s kým nebude vo vzťahu šťastný.

Alonealon

Blazkasorova- ale ja chcem lásku teraz už má nebaví čakať!!!!mám toho dosť a na reči že mám čas som alergická!!čo ak má zajtra prejde auto a ja som žiadnu lásku nezažila?!!Vtedy by si nevravela že mám čas!!!!!!! A veľa ľudí sú celý život bez partnera.

Zuzulik- mám normálne naroky,nie vysoké ale nejaké človek musí mať aj nechce skončiť z nejakým ozranom,ktorý ma bude mlátiť..A nie nemám žiadnych napadnikov.

BlazkaSorova

Máš 20 rokov a láska môže ešte len prísť! Keby si mala 40, tak nepoviem nič. Ale ty si ešte mladá a nemusíš sa báť, že by si lásku nezažila. Ešte máš na to dosť času.

daniela2

"nikdy som nezažila opätovanu lásku a určite ani nezažijem. prečo ini striedajú partnerov a ja budem do konca života bez lásky?"
Vieš, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.
Tvoj výrok: určite nezažiješ opätovanú lásku. Ozvena: nezažiješ opätovanú lásku. Tvoj výrok: budeš do konca života bez lásky. Ozvena: budeš do konca života bez lásky.
Radu si si nepýtala, čo máš robiť, aby to bolo tak, ako chceš. Musíš dobre volať a budeš mať dobrú ozvenu.

OpatovanaLaska

Odkial si vzala,ze mat opatovanu lasku je vzdy vyhra.Vzdy sa to moze zvrtnut a skoncit.A bud rada,ze v tvojom veku mas este pokoj,este mas cas na take veci.